Werken als
Recruiter
bij Adecco

Bekijk alle vacatures

Wat doet een Recruiter?

Als Recruiter kom je bij het Adecco Career Center te werken. Het Adecco Career Center is dé plek voor creatieve influencers en carrièremakers, gespecialiseerd in het matchen van mensen op banen. Samen met jouw collega’s deel je de passie om andere mensen vooruit te helpen in het vinden van de juiste baan of carrièrestap. Van eerste (bij)baan tot de volgende stap in een loopbaan door bij- of omscholing.

Kandidaten en klanten helpen doen we vanuit gespecialiseerde teams, elk met een eigen expertise en focus. We richten ons op het aantrekken van talent, het selecteren van kandidaten en het koppelen van deze kandidaten aan de juiste baan. Nadat de kandidaat geplaatst is denken we mee over ontwikkeling, groeimogelijkheden en zorgen we voor een zo goed mogelijke kandidaat beleving. 

Bekijk alle vacatures
Wat doet een recruiter?
Resultaatgericht

Resultaatgericht

Streven naar het samen kunnen vieren van successen.

Verbinden

Verbinden

Zoeken naar de perfecte match tussen klant en kandidaat.

Sociaal

Sociaal

Contact maken met persoonlijke aandacht voor het individu.

Recruiters aan het woord

Doorgroeimogelijkheden bij Adecco

Doorgroeimogelijkheden bij Adecco

Bij Adecco geloven we in talentontwikkeling. Als jij groeit, groeit de organisatie. Daarom besteden wij hier veel aandacht aan! Dit begint al bij een onboarding die past bij de rol die je bij ons gaat uitoefenen. Als je de basis van je functie beheerst kun je via de TAG U (The Adecco Group University) zowel online als offline vele trainingen volgen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en vakmanschap. Zo vul jij je rugzak met kennis en ervaring waarmee je zowel horizontaal als verticaal naar andere rollen kunt doorgroeien.

Heb jij de ambitie om manager te worden én heb je laten zien dat jij als high performer klaar bent voor de volgende stap? Dan kom je in aanmerking voor ons management development programma. Hierin ga je een jaar lang samen met andere potentials werken aan leiderschap skills om een vliegende start in je nieuwe rol te kunnen maken! Wel ambitie, maar zie jij jezelf niet als manager aan de slag gaan? Ook binnen je eigen vakgebied zijn er diverse mogelijkheden.

Account aanmaken

Enthousiast geworden en benieuwd naar onze vacatures?

Bekijk alle vacatures

Toch op zoek naar iets anders?