Werken als
Tactical Planner
bij Adecco

Bekijk alle vacatures

Wat doet een Tactical Planner?

Als Tactical Planner bij Adecco ben je – zoals de naam al doet vermoeden – verantwoordelijk voor de planning van medewerkers. Ook houdt een Tactical Planner zich bezig met het optimaliseren van de pool van medewerkers. Dat doe je voor één klant, of meerdere. De focus ligt in deze functie op het verhogen van je klantaandeel en de klant- en flexmedewerkertevredenheid. Dit doe je natuurlijk niet alleen. Je werkt intensief samen met de Client Specialist. Deze samenwerking koester je omdat deze van cruciaal belang is voor het slagen in jouw functie.

De werkzaamheden als Tactical Planner verschillen per dag, maar de doelstelling is altijd hetzelfde: je wil iedere dag het verschil maken voor de mensen die op jouw pad komen.  

Bekijk alle vacatures
Wat doet een Tactical Planner
Structuur

Structuur

Orde creëren met ruimte voor het onverwachtse.

Stressbestendig

Stressbestendig

Het hoofd koel houden wanneer de druk toeneemt.

Overzicht

Overzicht

Ook tijdens drukte altijd de rode draad blijven zien.

Tactical Planners aan het woord

Ik koos bewust voor Adecco

22 jaar geleden koos ik bewust voor Adecco omdat ik de sfeer toen erg prettig vond tijdens het intakegesprek. Nu, 22 jaar later, ervaar ik nog steeds diezelfde saamhorigheid van toen.

Esther Dijkstra
Esther Dijkstra
Tactical Planner

Mijn carrièreswitch via Adecco

In 2010 verhuisde ik naar Nederland met een diploma elektromonteur op zak. Toen ik een paar jaar later iets nieuws wilde proberen heeft Adecco mij opgeleid tot Tactical Planner.

Jaroslaw Prokop
Jaroslaw Prokop
Tactical Planner

Mijn netwerk blijft groeien!

Als Tactical planner leer ik wekelijks nieuwe mensen kennen uit verschillende landen met allemaal een eigen verhaal, dat maakt mijn werk heel bijzonder.

Piotr Janczak
Piotr Janczak
Tactical Planner
Doorgroeimogelijkheden bij Adecco

Doorgroeimogelijkheden bij Adecco

Bij Adecco geloven we in talentontwikkeling. Als jij groeit, groeit de organisatie. Daarom besteden wij hier veel aandacht aan! Dit begint al bij een onboarding die past bij de rol die je bij ons gaat uitoefenen. Als je de basis van je functie beheerst kun je via de TAG U (The Adecco Group University) zowel online als offline vele trainingen volgen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en vakmanschap. Zo vul jij je rugzak met kennis en ervaring waarmee je zowel horizontaal als verticaal naar andere rollen kunt doorgroeien.

Heb jij de ambitie om manager te worden én heb je laten zien dat jij als high performer klaar bent voor de volgende stap? Dan kom je in aanmerking voor ons management development programma. Hierin ga je een jaar lang samen met andere potentials werken aan leiderschap skills om een vliegende start in je nieuwe rol te kunnen maken! Wel ambitie, maar zie jij jezelf niet als manager aan de slag gaan? Ook binnen je eigen vakgebied zijn er diverse mogelijkheden.

Account aanmaken

Enthousiast geworden en benieuwd naar onze vacatures?

Bekijk alle vacatures

Toch op zoek naar iets anders?