Over Adecco

We willen allemaal vooruit. Op persoonlijk vlak, zakelijk of met de maatschappij als geheel. We willen groeien, leren en worden wie we kunnen zijn. Maar, waar we ook naartoe willen, vooruitgang is keihard werken! Het vereist doorzettingsvermogen en een flinke dosis lef om het anders te durven doen.

Daarom is Adecco voortdurend in beweging. Werk is het middel, vooruitgang is ons doel. Dat geldt voor onze klanten en kandidaten, maar zeker ook voor onszelf! Voor onze labels en voor onze collega’s. Door mensen aan de juiste banen te helpen en banen aan de juiste mensen, dragen wij bij aan de persoonlijke groei van talentvolle mensen én aan de ontwikkeling van bedrijven en instanties. Dat doen we met passie, energie en met oprechte interesse in de mensen met wie we werken.

Ons uitgebreide, internationale netwerk biedt ons een schat aan ervaring en kennis, waarmee we zowel klanten als professionals optimaal ondersteunen en adviseren. We bieden toegang tot een laagdrempelige kennisorganisatie waarin iedereen wordt betrokken en voortdurend wordt uitgedaagd om vooruit te kijken, aan te pakken en te ondernemen, ervaringen te delen en te blijven leren.Adecco is onderdeel van de Adecco group. Wil je meer weten of wil je werken bij Adecco?
Klik op een van de onderstaande buttons:


Neem contact op

Op zoek naar een vestiging van Adecco bij jou in de buurt? Langskomen mag altijd!

Contact

KNVB Talent Team

Topstages met een oranje tintje. Een-tweetje tussen de KNVB en Adecco. Voor veelzijdige uitblinkers.

Lees verder

CEO for One Month

Een maand lang CEO zijn van de hele Adecco group? Lees hier verder!

Meer info