Adecco’s Programma’s
& Partners

De Adecco Group Foundation

De Adecco Group Foundation

Adecco verbindt mensen en bedrijven. Dat doen we dagelijks op de arbeidsmarkt, maar met de Adecco Group Foundation doen we dat ook op sociaal gebied door een aantal initiatieven te steunen. Hier krijgt u een indruk van onze samenwerkingen en de sociale impact die we samen maken.

De Adecco Group Foundation is opgericht in 2017. Het is onze manier om op sociaal vlak waarde te creëren en ruimte te geven aan innovatie. Alle activiteiten hebben als doel de wereld een eerlijkere en meer toegankelijke plek te maken.

Lees meer

Win4Youth

Win4Youth is een internationaal programma dat flexmedewerkers, opdrachtgevers en collega’s van de Adecco Group inspireert om actief en gezond te leven. Met ieders sport naar keuze zamelen we geld in voor programma's die jonge mensen over de hele wereld helpen om aan het werk te gaan. Bij dit populaire programma zijn al meer dan 22.000 van onze 34.000 medewerkers betrokken. Vanaf 2018 werken we samen met Plan International, onze Global Charity Partner. We steunen hen in de strijd om wereldwijd jeugdwerkloosheid tegen te gaan.

Ik wil meedoen

Win4Youth
CEO For One Month

CEO for One Month: geeft jong talent een kans

Veel jongeren worstelen met het vinden van hun eerste baan omdat ze nog geen relevante werkervaring hebben. Met CEO for One Month geven we jong talent de praktijkervaring die ze nodig hebben om een voet tussen de deur te krijgen. Dit programma bereidt hen voor op succes.

CEO for One Month is een internationaal programma met in ieder land een lokale competitie. Tijdens deze jaarlijkse competitie, die bestaat uit vier uitdagingen, strijden young professionals uit het hele land om de rol van ceo voor één maand. Winnen betekent namelijk dat je een maand lang meedraait met de ceo van de Adecco Group Nederland. In Nederland doen jaarlijks duizenden mensen mee aan de competitie.

Lees meer

Adecco Fit for the Future Programma

Welke talenten kun je verder ontdekken? Hoe koppel je je dromen aan de juiste vaardigheden? Het Fit for the Future programma is er voor iedereen die bij Adecco werkt of via Adecco gewerkt heeft. Samen met een coach werk je aan je toekomst. We bekijken hoe je terechtkomt bij kansrijke beroepen en vergroten zo de zekerheid van inkomen.

Lees meer

Adecco Fit For the Future Programma
Adecco Amsterdam x ROC Amsterdam en MBO College Zuidoost

Adecco Amsterdam x ROC Amsterdam en MBO College Zuidoost

Adecco denkt mee over de inhoud van de nieuwe opleiding Business Support aan het MBO College Zuidoost – ROC van Amsterdam. De samenwerking is gericht op het verbeteren van de aansluiting van de opleiding op het bedrijfsleven. Dit doen we door onder andere de juiste competenties te bepalen voor de studenten die deze opleiding willen doen en workshops Personal Branding te geven aan de eerstejaarsleerlingen.

Lees meer

Adecco x Stichting DOORZAAM

Adecco werkt al jaren samen met DOORZAAM. Stichting DOORZAAM heeft als missie om de duurzame inzetbaarheid van flexmedewerkers te verbeteren. Ze besteden aandacht aan vijf gebieden: loopbaan, leren, ontwikkelen, gezondheid en financiën. Zo stelt DOORZAAM bijvoorbeeld ‘werk naar werk’ vouchers van €500 beschikbaar waarmee flexmedewerkers zich kunnen omscholen.

Lees meer

Adecco x Stichting DOORZAAM
Adecco x Goede Doelen Nederland

Adecco x Goede Doelen Nederland

Goede Doelen Nederland is de brancheorganisatie van erkende, in Nederland gevestigde goede doelen. Ruim 190 goede doelen zijn bij Goede Doelen Nederland aangesloten. De leden zijn op allerlei terreinen actief, van gezondheid tot internationale hulp en van cultuur tot dierenbelangen. Samen zijn zij verantwoordelijk voor ruim twee derde van de bestedingen aan maatschappelijke doelen door Nederlandse organisaties. Wij ondersteunen de aangesloten doelen door hen scherpe tarieven te bieden voor uitzenden en werving & selectie.

Lees meer

Adecco Venlo x Fontys International Business School

Sinds 2019 heeft Adecco een samenwerking met de Fontys International Business School in Venlo. We bereiden studenten voor op het werkende leven met gastcolleges en workshops die bijvoorbeeld ingaan op het gebruik van LinkedIn, solliciteren en het nut van een elevatorpitch. Daarnaast maken de studenten concreet kennis met de praktijk doordat zij opdrachten uitvoeren binnen onze organisatie. Tijdens die opdrachten zien ze hoe het eraan toegaat op de werkvloer en krijgen ze een eerste indruk van het leven na de studie.

Lees meer

Adecco Venlo x Fontys International Business School