Top Secretaries
koppelt professionele assistants aan toporganisaties.

Wil jij gekoppeld worden?


Ja, dat wil ik!

Wat is Top Secretaries?

Adecco Top Secretaries brengt professionele assistants en toporganisaties bij elkaar. Kennis van het vak, aandacht voor persoonlijke wensen en ambities, en nauwe betrokkenheid staan garant voor de juiste match.

Het assistantvak staat aan de vooravond van een enorme vernieuwingsslag. De assistant die ‘van alles wel iets kan’ zal in de toekomst op één hand te tellen zijn. De nadruk verschuift naar gespecialiseerde assistants die op basis van gelijkwaardigheid een dimensie toevoegen aan de daadkracht van de diverse managementlagen.

Top Secretaries speelt hier vooruitstrevend op in door verbindingen te leggen om zowel tijdelijke als structurele bezettingsvraagstukken op te lossen. Met werk- en contractmodellen die passen bij het moment.

Daarnaast biedt Top Secretaries als opleider en coach met de TS Academy support bij vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling.


Kom met ons in contact

Voor assistants

Wij zoeken ambitieuze assistants
die klaar zijn
voor de toekomst!

Sluit je aan

Voor opdrachtgevers

We bemiddelen, trainen en koppelen professionele, toekomstbestendige assistants aan toporganisaties.

Lees meer

Onze vacatures per regio

TS Academy - Your Future Guide

Met alle veranderingen in je vak, wil je natuurlijk zo goed mogelijk bijblijven. Met onze Academy helpen we je met alles wat je nodig hebt.

Your Future Guide

Adecco Top Secretaries Adecco Top Secretaries Adecco Top Secretaries Twitter Adecco Top Secretaries Instagram Adecco Top Secretaries YouTube Adecco Top Secretaries Blog Image Map