Werving & selectie
door Adecco’s
lokale specialisten

Neem contact op
Adecco Werving en selectie icon Lokaal expertise

Lokale expertise

Onze werving en selectie specialisten hebben allemaal een eigen expertise zoals financiën, inkoop, logistiek en supply chain, commercie, sales en marketing, human resource management en techniek. Ze werken regionaal en hebben ruime kennis van sectoren en beroepen en directe toegang tot lokale en internationale arbeidsmarkten.

Adecco Werving en selectie icon Tijdsbesparing en analyse

Tijdsbesparing & procedure

We matchen kandidaten met uw bedrijf op basis van opleiding en werkervaring, maar competenties zijn net zo belangrijk. Met beproefde digitale searchtechnieken en kennis van de markt traceren we de juiste kandidaat, die we persoonlijk spreken en voorzien van informatie over hun toekomstige werkgever. Zo kunnen we gekwalificeerde kandidaten aan u voorstellen terwijl u tijd heeft voor andere zaken.

Adecco Werving en selectie icon Aansluiting bij de toekomst

Vast personeel

MKB of grootbedrijf? Bedrijfsleven of overheid? Laat u verrassen door onze effectieve aanpak in werving en selectie van vast personeel. U kunt het hele proces of delen ervan aan ons uitbesteden. Het direct aanbieden van een contract draagt bij aan de binding van de nieuwe medewerker en de toekomst van uw bedrijf.

Adecco Werving en selectie icon Lokaal expertise

Lokaal expertise

Onze wervingsexperts hebben allemaal een eigen expertise, bijvoorbeeld financiën, inkoop, logistiek en supply chain, commercie, sales en marketing, human resource management en techniek. Afhankelijk van de behoefte in de regio, plaatsen we de wervingsexpert met de meeste ervaring in jullie branche.

Adecco Werving en selectie icon Tijdsbesparing en analyse

Tijdsbesparing & analyse

We matchen kandidaten met uw bedrijf op basis van opleiding en werkervaring, maar competenties zijn net zo belangrijk. Door een grondige analyse van de markt, verbinden we de drie beste kandidaten aan uw wensen.

Adecco Werving en selectie icon Aansluiting bij de toekomst

Aansluiting bij de toekomst

Aan de hand van verdiepende gesprekken met kandidaat en opdrachtgever krijgen we inzicht in de wensen van vandaag én morgen. Zo komen we met duurzame oplossingen die bijdragen aan de ontwikkeling van de medewerker en de toekomst van uw bedrijf.


Wat u van Adecco kunt verwachten:

  • Tijdsbesparing. Wij richten ons op de werving en selectie, zodat u bezig kunt zijn met uw bedrijf

  • Een zorgvuldige selectieprocedure waarna we de beste kandidaten aan u voorstellen

  • We zorgen ervoor dat u voorbereid bent op de toekomst

  • Expertise in het vakgebied van de gezochte kandidaat én uw branche

  • Uitgebreide kennis van de lokale arbeidsmarkt

  • No cure, no pay. U betaalt Adecco alleen als we een geschikte match hebben gevonden

  • Helderheid over de betaling. U betaalt éénmalig een percentage van het bruto jaarsalaris (inclusief vakantiegeld) van de kandidaat die u aangenomen heeft

Over werving & selectie

Op zoek naar vast personeel? Als werkgever weet u dat een verbintenis met een nieuwe medewerker raak moet zijn. Bij voorkeur in één keer. Waarom zelf doen als u daar de specialistische kennis en capaciteit niet voor in huis heeft? Of als uw HR-manager het al druk genoeg heeft? Als werkgever weet u dat u veel zelf kunt, maar niet tot elke prijs. Vaak vragen functies een specifieke benadering en is extra snelheid geboden.

Adecco is een internationaal bedrijf met een sterk lokaal netwerk. Wij helpen u bij het vinden van vaste medewerkers. Iedere consultant heeft een expertise ‘focusprofiel’ en is gespecialiseerd in een vakgebied. Wij matchen een kandidaat op harde en zachte criteria met uw bedrijf. Aan de ene kant letten we op opleiding en ervaring. Aan de andere kant nemen we competenties, de bedrijfscultuur, teamsamenstelling en omgeving ook mee in onze selectie. Zo matcht een kandidaat niet alleen met de functie, maar ook met uw organisatie. Maak een afspraak met onze werving en selectie specialisten. Samen zijn we tot meer in staat.

Ik wil meer weten

Wilt u meer informatie?

Wilt u graag verder praten of een voorstel ontvangen? Laat uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op. Belt u liever meteen? Dat kan ook. We zijn bereikbaar tijdens kantooruren op 088-3746302.