Over De
Adecco Group

Lees meer

Wereldspeler met lokale expertise

Adecco maakt onderdeel uit van de Adecco Group; één van de grootste HR-dienstverleners ter wereld. In 60 landen denkt de Adecco Group met werkgevers en medewerkers mee over samenwerkingen op de werkvloer. Uw werkvloer. We brengen bedrijven en mensen samen voor lange of korte termijn. En dat doen we dankzij de inzet van maar liefst 34.000 medewerkers, in een breed scala aan branches. Van administratie en hospitality tot life sciences en finance. Elke dag werken er meer dan een miljoen flexmedewerkers en ondersteunen wij meer dan 100.000 bedrijven en organisaties, wereldwijd.

In Nederland bestaat de Adecco Group uit verschillende specialistische labels.

Adecco

Adecco’s uitgebreide, internationale netwerk is een schat aan ervaring en kennis. We zijn lokaal gevestigd en de medewerkers kennen de lokale arbeidsmarkt van binnen en buiten. Met die ervaring als startpunt, ondersteunen en adviseren we klanten en professionals. Adecco betrekt iedereen bij de wereld van werk. Bovendien dagen we mensen uit om vooruit te kijken en te blijven leren. 

De diensten van Adecco in het kort: Uitzenden, werven en selecteren, detacheren en payrolling, in alle vakgebieden en sectoren, op alle niveaus.

Werken bij Adecco

Modis

Modis richt zich op professional staffing, consultancy en maatwerk in services. Ze blinken uit in Engineering, IT en Life Sciences. Modis is de brand binnen The Adecco Group voor IT en Digitalisering en heeft de ambitie om Thought Leader te zijn in Smart Industries. Ze zetten lokaal hun expertise in en verbinden zo markten wereldwijd.

Modis in het kort: Detacheren in IT, Engineering en Life Sciences. Modis is er voor Professionals en Freelancers.

Naar Modis

Modis Tech Academy

Door middel van volledig op maat gemaakte traineeships helpt Modis Tech Academy young professionals in het zadel. Organisaties halen met Modis Tech Academy gedreven talent in huis en de talenten doen op hun beurt ervaring op in de praktijk. Modis Tech Academy focust zich op de competenties van young talent en matcht dat met de vragen van de toekomst.

Modis Tech Academy in het kort: Traineeships en talentontwikkeling voor young professionals in IT, Robotic Process Automation (RPA), Engineering en Informatiemanagement.

Naar Modis Tech Academy

LHH

LHH helpt bedrijven in uiteenlopende sectoren met een praktisch plan voor succesvolle personeels- en bedrijfstransformaties. De oplossingen en programma’s die LHH biedt, richten zich onder andere op coaching, leiderschapsontwikkeling, verandermanagement, assessments, duurzame inzetbaarheid en loopbaanontwikkeling.  

LHH in het kort: Talentontwikkeling, loopbaanontwikkeling en leiderschapsontwikkeling, outplacement en verandermanagement. 

Naar LHH

Pontoon

Pontoon neemt de volledige inhuurprocessen voor vast en flexibel personeel van klanten over. Dat vatten we als volgt samen: Pontoon is verantwoordelijk voor Managed Service Providers en Recruitment Process Outsourcing oplossingen. Pontoon Solutions werkt wereldwijd voor klanten zoals Bank of America, Amazon en Cisco.

Pontoon in het kort: Het geheel uitbesteden van werving en selectie in de vorm van managed services programs.

Naar Pontoon

Badenoch + Clark

Badenoch + Clark is gespecialiseerd in professional recruitment en interim management. Ze selecteren experts met een consultancyprofiel voor management consulting firms en organisaties met groei, transformatie of een koerswijziging voor de boeg.

De manier waarop organisaties naar hun toekomstige leiders kijken is veranderd. Om de onzekerheden van de 21ste eeuw om te zetten in nieuwe kansen werkt Badenoch + Clark nauw samen met kandidaten en bedrijven.

Naar Badenoch + Clark