Over
De Adecco Group

Over de Adecco Group

Wereldspeler met lokale expertise

Adecco maakt onderdeel uit van de Adecco Group; één van de grootste HR-dienstverleners ter wereld. In 60 landen denkt de Adecco Group met werkgevers en medewerkers mee over samenwerkingen op de werkvloer. Uw werkvloer. We brengen bedrijven en mensen samen voor lange of korte termijn. En dat doen we dankzij de inzet van maar liefst 34.000 medewerkers, in een breed scala aan branches. Van administratie en hospitality tot life sciences en finance. Elke dag werken er meer dan een miljoen flexmedewerkers en ondersteunen wij meer dan 100.000 bedrijven en organisaties, wereldwijd.

In Nederland bestaat de Adecco Group uit verschillende specialistische labels.

Adecco

Adecco’s uitgebreide, internationale netwerk is een schat aan ervaring en kennis. We zijn lokaal gevestigd en de medewerkers kennen de lokale arbeidsmarkt van binnen en buiten. Met die ervaring als startpunt, ondersteunen en adviseren we klanten en professionals. Adecco betrekt iedereen bij de wereld van werk. Bovendien dagen we mensen uit om vooruit te kijken en te blijven leren. 

De diensten van Adecco in het kort: Uitzenden, permanent recruitment, detacheren en payrolling, in alle vakgebieden en sectoren, op alle niveaus.

Werken bij Adecco
Over Adecco
Over Akkodis

Akkodis

Akkodis richt zich op professional staffing, consultancy en maatwerk in services. Ze blinken uit in Engineering, IT en Life Sciences. Akkodis is de brand binnen The Adecco Group voor IT en Digitalisering en heeft de ambitie om Thought Leader te zijn in Smart Industries. Ze zetten lokaal hun expertise in en verbinden zo markten wereldwijd.

Akkodis in het kort: Detacheren in IT, Engineering en Life Sciences. Akkodis is er voor Professionals en Freelancers.

Naar Akkodis

Akkodis Academy

Door middel van volledig op maat gemaakte traineeships helpt Akkodis Academy young professionals in het zadel. Organisaties halen met Akkodis Academy gedreven talent in huis en de talenten doen op hun beurt ervaring op in de praktijk. Akkodis Academy focust zich op de competenties van young talent en matcht dat met de vragen van de toekomst.

Akkodis Academy in het kort: Traineeships en talentontwikkeling voor young professionals in IT, Robotic Process Automation (RPA), Engineering en Informatiemanagement.

Naar Akkodis Academy
Over Akkodis Academy
Over LHH

LHH

LHH helpt bedrijven in uiteenlopende sectoren met een praktisch plan voor succesvolle personeels- en bedrijfstransformaties. De oplossingen en programma’s die LHH biedt, richten zich onder andere op coaching, leiderschapsontwikkeling, verandermanagement, assessments, duurzame inzetbaarheid en loopbaanontwikkeling. 

LHH in het kort: Talentontwikkeling, loopbaanontwikkeling en leiderschapsontwikkeling, outplacement en verandermanagement. 

Naar LHH

Pontoon

Pontoon neemt de volledige inhuurprocessen voor vast en flexibel personeel van klanten over. Dat vatten we als volgt samen: Pontoon is verantwoordelijk voor Managed Service Providers en Recruitment Process Outsourcing oplossingen. Pontoon Solutions werkt wereldwijd voor klanten zoals Bank of America, Amazon en Cisco.

Pontoon in het kort: Het geheel uitbesteden van werving en selectie in de vorm van managed services programs.

Naar Pontoon
Over Pontoon
Over Badenoch + Clark

Badenoch + Clark

Badenoch + Clark is gespecialiseerd in professional recruitment en interim management. Ze selecteren experts met een consultancyprofiel voor management consulting firms en organisaties met groei, transformatie of een koerswijziging voor de boeg.

De manier waarop organisaties naar hun toekomstige leiders kijken is veranderd. Om de onzekerheden van de 21ste eeuw om te zetten in nieuwe kansen werkt Badenoch + Clark nauw samen met kandidaten en bedrijven.

Naar Badenoch + Clark