De toekomst laten werken voor iedereen

Adecco’s visie

Adecco’s visie

De toekomst laten werken voor iedereen: voor onze mensen, flexmedewerkers, opdrachtgevers en de maatschappij.  Want de arbeidsmarkt verandert continu. Beroepen verdwijnen en nieuwe banen verschijnen.

We nemen onze verantwoordelijkheid en bereiden mensen voor op de toekomst. Hoe? Door hen dagelijks te trainen, coachen en begeleiden.

Door flexmedewerkers steeds verder op te leiden, blijven zij duurzaam inzetbaar. Dat houdt in dat zij altijd van toegevoegde waarde zijn op verschillende functies. Nu en in de toekomst.

Voor werkgevers heeft dat als voordeel dat we nog sneller de gewenste talenten kunnen voorstellen.

We zien onszelf als dienstverlener, partner en dirigent. Waar we ons op richten de komende jaren?

We zijn Dienstverlener

We professionaliseren onze basisdienstverlening steeds verder, zodat we de beste kwaliteit en service leveren.

We zijn Partner

Met onze inzichten en adviezen over de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt helpen we onze klanten vooruit.

We zijn Dirigent

Wij zetten de toon als het gaat om de arbeidsmarkt in Nederland. We bieden iedereen gelijke kansen en doen hierbij een beroep op onze klanten en de overheid.

Voor werkgevers
Adecco’s missie

Adecco’s Missie

Adecco trekt leiders aan die impact hebben op onze mensen, klanten, partners en de maatschappij. Dat is een uitdaging die we iedere dag aangaan. Onze leiders inspireren en motiveren hun teamleden om hun hart en ziel te gebruiken in hun werk. Om te doen wat goed is. Het zijn nieuwsgierige wereldburgers die een verschil maken. Dat doen ze door een geweldige werkplek voor hun teams te creëren, zodat mensen kunnen presteren en hun beste zelf zijn.

De leiders die werken bij de Adecco Group houden van vrijheid. En dan vooral de vrijheid om te innoveren. Zij creëren kansen die ervoor zorgen dat de levens van anderen verbeteren. Zoals gezegd, dat klinkt zo eenvoudig, maar dat is het niet.

Het is onze missie om de mensen die voor ons werken hun beste zelf te laten zijn, want dat zorgt voor duurzame en hoge prestaties. En daar wordt ieders toekomst beter van.