Werken als
Client Specialist
bij Adecco

Bekijk alle vacatures

Wat doet een Client Specialist?

De juiste mensen op de juiste plek. Daar maak een client specialist bij Adecco zich iedere dag weer hard voor. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de instroom van medewerkers. Je zoekt actief naar nieuw talent, haalt het talent binnen, en zorgt ervoor dat ze de verwachtingen waarmaken. Bijvoorbeeld door goede begeleiding en opleidingstrajecten aan te bieden. Hierdoor stijgt niet alleen de klant- en medewerkerstevredenheid, maar draag je ook bij aan de bedrijfsresultaten.

Als Client Specialist bij Adecco ben je degene die zorgt voor verbinding. Op de vloer en met de organisatie. Dat doe je natuurlijk niet alleen. Je werkt nauw samen met de Tactical Planner en de Regional Client Manager. Zo maak je samen iedere dag opnieuw het verschil.

Bekijk alle vacatures
Wat doet een Client Specialist
Begeleiden

Begeleiden

Samen vooruitgaan door persoonlijke aandacht.

Resultaatgericht

Resultaatgericht

Streven naar het samen kunnen vieren van successen.

Communicatief

Communicatief

Altijd kiezen voor eerlijke en transparante gesprekken.

Client Specialists aan het woord

Adecco denkt mee over jouw toekomst

In mijn zoektocht naar een passende baan heb ik dankzij de persoonlijke gesprekken binnen Adecco mijn huidige rol als Client Specialist gevonden en zit ik helemaal op mijn plek!

Laura Popken
Laura Popken
Client Specialist

Ik beheer mijn eigen ‘winkeltje’

Als Client Specialist werk ik bij de opdrachtgever op locatie. Dit geeft mij het gevoel dat ik mijn eigen winkeltje hier mag beheren en deze namens Adecco succesvol mag maken.

Suzanne van de Burgt
Suzanne van de Burgt
Client Specialist

Adecco heeft oog voor het individu

Ik zou Adecco omschrijven als een betrouwbare, transparante en flexibele werkgever die met je meedenkt, naar je luistert en zo de mensen echt op de eerste plek zet.

Marketa Mulder
Marketa Mulder
Client Specialist
Doorgroeimogelijkheden bij Adecco

Doorgroeimogelijkheden bij Adecco

Bij Adecco geloven we in talentontwikkeling. Als jij groeit, groeit de organisatie. Daarom besteden wij hier veel aandacht aan! Dit begint al bij een onboarding die past bij de rol die je bij ons gaat uitoefenen. Als je de basis van je functie beheerst kun je via de TAG U (The Adecco Group University) zowel online als offline vele trainingen volgen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en vakmanschap. Zo vul jij je rugzak met kennis en ervaring waarmee je zowel horizontaal als verticaal naar andere rollen kunt doorgroeien.

Heb jij de ambitie om manager te worden én heb je laten zien dat jij als high performer klaar bent voor de volgende stap? Dan kom je in aanmerking voor ons management development programma. Hierin ga je een jaar lang samen met andere potentials werken aan leiderschap skills om een vliegende start in je nieuwe rol te kunnen maken! Wel ambitie, maar zie jij jezelf niet als manager aan de slag gaan? Ook binnen je eigen vakgebied zijn er diverse mogelijkheden.

Account aanmaken

Enthousiast geworden en benieuwd naar onze vacatures?

Bekijk alle vacatures

Toch op zoek naar iets anders?