Werken als
Consultant
bij Adecco

Bekijk alle vacatures

Wat doet een Consultant?

Consultant. Dat is een breed begrip. Daarom leggen we je graag uit wat dat bij Adecco inhoudt. Als Consultant kom je te werken in een dynamische omgeving waarin elke dag anders is. Je bent verantwoordelijk voor het volledige proces, van aanwerving tot plaatsing.

In deze functie hou je ervan om in contact te zijn met mensen en wil je graag iets betekenen voor een ander. Je bent van nature nieuwsgierig, zo blijf je op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen in het werkveld. Je houdt zowel klant als kandidaat tevreden en zorgt ervoor dat zij met een glimlach ons pand verlaten. Dat doe je natuurlijk niet alleen. Je hebt een ervaren team om je heen, en ook de branch manager staat tot jouw beschikking. Jullie missie? Voor zoveel mogelijk mensen het verschil maken.  

Bekijk alle vacatures
Wat doet een Consultant
Communicatief

Communicatief

Altijd kiezen voor eerlijke en transparante gesprekken.

Resultaatgericht

Resultaatgericht

Streven naar het samen kunnen vieren van successen.

Samenwerken

Samenwerken

Samen met jouw collega’s jullie doelen bereiken.

Consultants aan het woord

Bij Adecco kan ik doen waar ik goed in ben

Mijn kracht ligt in persoonlijk contact. Bij Adecco vond ik, na 7 jaar horeca, een nieuwe uitdaging waarin ik dat contact met mensen kan behouden.

Merel van de Loo
Merel van de Loo
Consultant

Iedere dag leer ik weer iets nieuws

Mijn sollicitatie bij Adecco was direct een schot in de roos omdat mijn baan als Consultant veelzijdig is waardoor ik nooit uitgeleerd raak.

Nicole Scholing
Nicole Scholing
Consultant

Ik hecht veel waarde aan mijn persoonlijke ontwikkeling

Toen ik in mijn baan als Assistent Shopmanager niet meer voldoende kansen zag om te groeien mocht ik bij Adecco iets totaal anders proberen.

Ryanne Stallmann
Ryanne Stallmann
Consultant
Doorgroeimogelijkheden bij Adecco

Doorgroeimogelijkheden bij Adecco

Bij Adecco geloven we in talentontwikkeling. Als jij groeit, groeit de organisatie. Daarom besteden wij hier veel aandacht aan! Dit begint al bij een onboarding die past bij de rol die je bij ons gaat uitoefenen. Als je de basis van je functie beheerst kun je via de TAG U (The Adecco Group University) zowel online als offline vele trainingen volgen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en vakmanschap. Zo vul jij je rugzak met kennis en ervaring waarmee je zowel horizontaal als verticaal naar andere rollen kunt doorgroeien.

Heb jij de ambitie om manager te worden én heb je laten zien dat jij als high performer klaar bent voor de volgende stap? Dan kom je in aanmerking voor ons management development programma. Hierin ga je een jaar lang samen met andere potentials werken aan leiderschap skills om een vliegende start in je nieuwe rol te kunnen maken! Wel ambitie, maar zie jij jezelf niet als manager aan de slag gaan? Ook binnen je eigen vakgebied zijn er diverse mogelijkheden.

Account aanmaken

Enthousiast geworden en benieuwd naar onze vacatures?

Bekijk alle vacatures

Toch op zoek naar iets anders?