Werken als
Regional Client Manager
bij Adecco

Bekijk alle vacatures

Wat doet een Regional Client Manager?

Als Regional Client Manager maak jij het verschil voor onze klanten, hun medewerkers en jouw team. Dat is waar jij warm voor loopt. Je bent verantwoordelijk voor een aantal Client Specialists en Tactical Planners. Hun focus? De instroom van medewerkers bij onze grote en/of inhouse klanten en het actief zoeken en binnenhalen van nieuw talent.

Binnen je team vervul je een coachende rol. Je stuurt aan - en stuurt bij - waar nodig. Daar hoort natuurlijk ook het voeren van plannings-, voortgangs- en beoordelingsgesprekken bij. Net als het inwerken van nieuwe collega’s en het begeleiden bij ziekte. Verder streef je in je functie altijd naar vooruitgang. Je komt regelmatig met nieuwe ideeën om de dienstverlening te verbeteren en ook het vergroten van het marktaandeel staat op de radar. 

Bekijk alle vacatures
Wat doet een Regional Client Manager
Leidinggeven

Leidinggeven

Samen met jouw team de (werk)dag tegemoet gaan.

Inspireren

Inspireren

Anderen motiveren om in hun kracht te gaan staan.

Doelgericht

Doelgericht

Het team leiden naar heldere doelen en goede resultaten.

Regional Client Managers aan het woord

Elkaar vooruithelpen, daar krijg ik energie van!

Bij Adecco staan de mensen centraal. Door mijn achtergrond in de zorg kan ik mij helemaal vinden in die instelling wat maakt dat ik met plezier naar mijn werk ga.

Irene Thiele
Irene Thiele
Regional Client Manager

Ik hou van de afwisseling en dynamiek

De dynamiek binnen mijn rol daagt mij iedere dag uit om de beste versie van mijzelf te zijn. Ik ontdek mijn sterke kanten en leer hoe ik deze optimaal kan benutten.

Suzanne Bloem
Suzanne Bloem
Regional Client Manager

De cultuur van Adecco werkt voor mij

Ik vind de cultuur die ik binnen Adecco ervaar erg prettig. Gaat alles goed? Dan krijg je vrijheid. Kom je uitdagingen tegen die je moeilijk vindt? Dan krijg je hulp.

Ingrid van Heyster
Ingrid van Heyster
Regional Client Manager
Doorgroeimogelijkheden bij Adecco

Doorgroeimogelijkheden bij Adecco

Bij Adecco geloven we in talentontwikkeling. Als jij groeit, groeit de organisatie. Daarom besteden wij hier veel aandacht aan! Dit begint al bij een onboarding die past bij de rol die je bij ons gaat uitoefenen. Als je de basis van je functie beheerst kun je via de TAG U (The Adecco Group University) zowel online als offline vele trainingen volgen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en vakmanschap. Zo vul jij je rugzak met kennis en ervaring waarmee je zowel horizontaal als verticaal naar andere rollen kunt doorgroeien.

Heb jij de ambitie om manager te worden én heb je laten zien dat jij als high performer klaar bent voor de volgende stap? Dan kom je in aanmerking voor ons management development programma. Hierin ga je een jaar lang samen met andere potentials werken aan leiderschap skills om een vliegende start in je nieuwe rol te kunnen maken! Wel ambitie, maar zie jij jezelf niet als manager aan de slag gaan? Ook binnen je eigen vakgebied zijn er diverse mogelijkheden.

Account aanmaken

Enthousiast geworden en benieuwd naar onze vacatures?

Bekijk alle vacatures

Toch op zoek naar iets anders?