Werken als
Branch Manager
bij Adecco

Bekijk alle vacatures

Wat doet een Branch Manager?

Als Branch Manager bij Adecco heb je de touwtjes in handen op jouw locatie. Je bent erop gebrand om het verschil te maken voor klanten, hun medewerkers en jouw team. Gelukkig weet je als geen ander wat een klant nodig heeft om zijn doelen te behalen én te overstijgen. Je streeft altijd naar vooruitgang. Je komt regelmatig met nieuwe ideeën om de dienstverlening te verbeteren en ook het vergroten van het marktaandeel staat op de radar.

Binnen je team vervul je een coachende rol. Je stuurt aan - en stuurt bij - waar nodig. Daar hoort natuurlijk ook het voeren van plannings-, voortgangs- en beoordelingsgesprekken bij. Net als het inwerken van nieuwe collega’s en het begeleiden bij ziekte. Op deze manier zorg je ervoor dat jouw team optimaal functioneert. 

Bekijk alle vacatures
Wat doet een branch manager
Leidinggeven

Leidinggeven

Samen met jouw team de (werk)dag tegemoet gaan.

Inspireren

Inspireren

Anderen motiveren om in hun kracht te gaan staan.

Doelgericht

Doelgericht

Het team leiden naar heldere doelen en goede resultaten.

Branch Managers aan het woord

Wanneer mijn collega’s groeien, groei ik mee

De persoonlijke aandacht die ik zelf ervaar mag ik doorgeven aan alle collega’s in mijn team door te kijken hoe we hun doelen en ambities gaan waarmaken.

Linda Idema - de Vries
Linda Idema - de Vries
Branch Manager

Ik ervaar een gevoel van oprechtheid

Bij Adecco ervaar ik een gevoel van oprechtheid omdat iedereen, binnen alle lagen van de organisatie, bereid is je verder te helpen zodat je samen successen kunt vieren.

Michael Sturgess
Michael Sturgess
Branch Manager

We werken samen naar onze successen toe

Bij Adecco werken echte ‘doeners’. We houden van aanpakken, blijven onszelf en elkaar uitdagen en zo vieren we uiteindelijk samen onze successen.

Eelke van Grinsven
Eelke van Grinsven
Branch Manager
Doorgroeimogelijkheden bij Adecco

Doorgroeimogelijkheden bij Adecco

Bij Adecco geloven we in talentontwikkeling. Als jij groeit, groeit de organisatie. Daarom besteden wij hier veel aandacht aan! Dit begint al bij een onboarding die past bij de rol die je bij ons gaat uitoefenen. Als je de basis van je functie beheerst kun je via de TAG U (The Adecco Group University) zowel online als offline vele trainingen volgen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en vakmanschap. Zo vul jij je rugzak met kennis en ervaring waarmee je zowel horizontaal als verticaal naar andere rollen kunt doorgroeien.

Heb jij de ambitie om manager te worden én heb je laten zien dat jij als high performer klaar bent voor de volgende stap? Dan kom je in aanmerking voor ons management development programma. Hierin ga je een jaar lang samen met andere potentials werken aan leiderschap skills om een vliegende start in je nieuwe rol te kunnen maken! Wel ambitie, maar zie jij jezelf niet als manager aan de slag gaan? Ook binnen je eigen vakgebied zijn er diverse mogelijkheden.

Account aanmaken

Enthousiast geworden en benieuwd naar onze vacatures?

Bekijk alle vacatures

Toch op zoek naar iets anders?