Ook voor studenten biedt Adecco kansen

Aangenaam! Mijn naam is Martijn Eickmans, Screening Specialist bij Adecco. Samen met twaalf anderen zit ik in het studententeam van het Adecco Career Center in Tilburg. Dit betekent dat ik parttime aan het werk ben voor Adecco en dan voornamelijk in de avonden. Voor mij werkt dit persoonlijk het beste omdat ik mijn baan op deze manier goed kan combineren met mijn studie Commerciële Economie.

Wat ik persoonlijk erg prettig vind aan het werken bij Adecco is dat ik alvast van de wereld van werk kan proeven terwijl ik nog aan het studeren ben. Dankzij de mogelijkheden voor studenten die Adecco biedt krijg ik als het ware de kans om alvast een ‘kijkje in de keuken’ te nemen. Hierdoor heb ik voor mijzelf een beter beeld gekregen van de richting die ik later op zou willen. Ik heb in de praktijk mogen ervaren dat ik het leuk vind om met mensen te werken en ervan geniet om kandidaten te mogen koppelen aan de juiste opdrachtgever.

Een groot pluspunt aan Adecco als werkgever is de vrijheid die ik ervaar. Allereerst kan ik laagdrempelig naar mijn manager toe stappen wanneer ik merk dat ik het te druk krijg met school. Samen bespreken we dan hoe we ervoor kunnen zorgen dat er een goede balans is tussen school en werk. Daarnaast krijg ik ook de ruimte om mijn creativiteit tot uiting te laten komen. De arbeidsmarkt is op dit moment heel krap waardoor een creatieve benadering nodig is om de gewenste resultaten te behalen. Bij Adecco heb ik het gevoel dat er altijd ruimte is voor mijn ideeën en ik zie dat er vervolgens ook echt iets mee gedaan wordt.