Bij Adecco krijg je de ruimte om te groeien!

Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Melinda van der Lee. Sinds 2020 ben ik vier dagen per week werkzaam voor Adecco en daarnaast volg ik een studie Human Resource Management. Destijds ben ik via LinkedIn bij Adecco terecht gekomen waar ik na het reageren op een vacature al snel op gesprek mocht komen en uiteindelijk werd aangenomen. Ik ben mijn carrière bij Adecco gestart als E-recruiter. Nu, ongeveer anderhalf jaar later, heb ik het voor elkaar gebokst om door te groeien naar de functie van Senior ACC Specialist. Dit is mij gelukt door proactief te zijn in mijn werk en mijn ambities uit te spreken naar mijn manager.

Vanuit mijn functie als Senior ACC Specialist ben ik verantwoordelijk voor de werving van drie grote klanten. Ik krijg de ruimte om veel verantwoordelijkheid te dragen en dit zorgt er in combinatie met een divers takenpakket voor dat ik mijzelf kan blijven uitdagen. Mijn werk heeft ervoor gezorgd dat ik geleerd heb om mijn mannetje te staan en uitdagingen positief weet af te sluiten.

Het leukste aan mijn baan vind ik het contact met klanten en kandidaten. Door mijn werk mag ik mensen helpen aan een nieuwe baan en een nieuwe toekomst. Dit doe ik niet alleen, want bij ons op de vestiging voel je echt dat we samen onze doelen nastreven. Zo merk ik bijvoorbeeld dat collega’s het oprecht belangrijk vinden om te weten hoe het met me gaat en ook springen ze even bij waar nodig. Voor mij voelt ons team daarom echt als een grote Adecco familie.

Mijn tip aan een nieuwe collega? Bij Adecco staat je ontwikkeling echt centraal en heb je de ruimte om dingen te leren die je zelf interessant vindt wanneer je hier proactief naar vraagt. Zolang je zelf aangeeft wat je leuk lijkt staat iedereen in de organisatie ervoor open om met je mee te kijken hoe je daar kunt komen. Hierbij heb ik gemerkt dat er zowel mogelijkheden zijn wanneer je iets interessant vindt binnen je functie maar ook buiten je functie om. Geef dus proactief aan welke richting je op wil, dan zijn de mogelijkheden eindeloos.