Oplossing voor invullen vaste banen

Contact opnemen

Het matchen van de juiste kandidaat aan de juiste baan is belangrijk voor de groei van elke onderneming. Echter is het door de krappe arbeidsmarkt veel moeilijker geworden om het beste talent te vinden en te behouden. Gelukkig lukt het Adecco nog, dankzij haar jarenlange ervaring en kennis van de arbeidsmarkt, om iedere dag kandidaten en opdrachtgevers te matchen. Wij vinden voor jou de juiste kandidaten met de juiste vaardigheden die aansluiten bij jouw bedrijfscultuur.

Als één van de grootste HR-dienstverleners ter wereld kennen wij de arbeidsmarkt van binnen en van buiten. Ons uitgebreide netwerk stelt onze recruiters in staat om gekwalificeerde kandidaten te vinden en het juiste talent in mensen te herkennen; zelfs als zij in eerste instantie misschien geen voor de hand liggende keuze zijn. Laat ons daarom je recruitmentproces verzorgen, dan ben je voorbereid op de uitdagingen van vandaag en morgen!

Ontzorgen

Ontzorgen

Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf kan groeien met de juiste mensen, terwijl jij je kunt richten op je onderneming.

Talent

Talent

Door ons uitgebreide netwerk in verschillende sectoren vinden wij voor jou talenten met de juiste vaardigheden of expertise.

Matchmaking

Matchmaking

Je krijgt een kant-en-klare kandidaat die goed past bij jouw bedrijf en bij de functie die je wilt invullen.

Wat is Permanent Recruitment?

Permanent Recruitment is onze aanpak op maat om bedrijven te helpen bij het identificeren, aantrekken en rekruteren van het beste talent voor de lange termijn. Wij werken samen met toonaangevende opdrachtgevers om zeer getalenteerde en gespecialiseerde teams op te bouwen. Wij verzorgen het hele proces: van de eerste gesprekken met de kandidaat en opdrachtgever tot de plaatsing en de nazorg.

Wanneer een bedrijf of organisatie in korte tijd een groot aantal werknemers wil werven, spreken we van Mass Recruitment. Dankzij onze expertise, kennis van de industrie en het gebruik van een succesvolle assessment-methoden kunnen wij ook op grote schaal voor elke functie het beste talent vinden.

Permanent recruitment

Waarom kiezen voor Adecco?

Expertise

Expertise

We kennen het recruitmentproces tot in de puntjes en weten daarom precies waar we op moeten letten.

Integriteit

Integriteit

We komen onze beloften na en volgen zowel ethische als wettelijke richtlijnen.

Transparant

Transparant

Wij gaan met zowel jou als de kandidaten open en eerlijk in gesprek tijdens het gehele traject. De lijnen houden we graag kort.

Advies

Advies

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen wij de arbeidsmarkt tot in detail. Je krijgt van ons altijd een advies op maat.

Persoonlijk

Persoonlijk

Voordat we voor je aan de slag gaan, leren we jou en je bedrijf graag beter kennen.

Vertrouwen

Vertrouwen

Kandidaten en opdrachtgevers verbinden, daar ligt onze passie! Je kunt er op vertrouwen dat wij enkel streven naar het beste resultaat.

logo bedrijf

"Adecco slaagde er in om ondanks de schaarste in de markt, binnen twee maanden in 2022, voor alle 23 openstaande vacatures nieuwe medewerkers voor ons te vinden, die we op contract konden nemen. Voor ons een belangrijke aanwinst op ons werknemersbestand. En dat alles in een prettige samenwerking. Vandaar dat we hebben besloten de samenwerking te continueren. "

Bart Drost – Senior Manufacturing Manager Medtronic Kerkrade

Ons recruitmentproces

  • Stap 1: Vacature-analyse met opdrachtgever Vacature-analyse met opdrachtgever
  • Stap 2: Presentatie plan van aanpak Presentatie plan van aanpak
  • Stap 3: Functieprofiel, marktanalyse, talentpool, start werving Functieprofiel, marktanalyse, talentpool, start recruitment
  • Stap 4: Voorselectie Voorselectie
  • Stap 5: Interviews, (testing), referentiecheck Interviews, (testing), referentiecheck
  • Stap 6: Voorstellen definitieve selectie Voorstellen definitieve selectie
  • Stap 7: Eerste interviewronde met opdrachtgever en kandidaat Eerste interviewronde met opdrachtgever en kandidaat
  • Stap 8: Tweede interviewronde met opdrachtgever en kandidaat, assessment Tweede interviewronde met opdrachtgever en kandidaat, assessment
  • Stap 9: Contractbemiddeling Contractbemiddeling
  • Stap 10: Plaatsing kandidaat en nazorg Plaatsing kandidaat en nazorg

Laten we samenwerken!

Zoekt je organisatie nieuw talent voor jouw vaste banen? Ons team staat klaar om je te ondersteunen. Start het gesprek vandaag nog.