Uw medewerker
vinden we online

Vacature aanmelden

Heeft u snel medewerkers nodig?

Meld hier direct uw vacature aan, of neem contact met ons op. Dan vinden wij voor u het juiste talent. U zit nog nergens aan vast.

U maakt snel kennis met het beste talent omdat wij investeren in de nieuwste technologieën en recruitmentprocessen.

Meteen beginnen

Hoe we werken

Stap 1 Vacature aanmelden
Laat ons weten wat u zoekt. Om snel de juiste kandidaat te vinden, is het belangrijk dat we een goed beeld hebben van de flexmedewerkers die u nodig heeft. Daarom nemen we uw aanvraag met u door voordat we starten met zoeken.

Stap 2 Werving
We zoeken kandidaten die passen bij uw bedrijfscultuur, de organisatie en de functie. We werken met veel flexmedewerkers voor langere tijd en zetten on- en offline werving in als u iemand zoekt met een profiel dat niet direct beschikbaar is. Tijdens dit proces, houden we u op de hoogte van mogelijke matches.

Vacature aanmelden

Stap 3 Selectie
Een goede match is een mix van kwalificaties, competenties en vaardigheden. We kijken naar de eisen van de opdracht, maar nemen ook iemands motivatie serieus. We doen voor alle kandidaten een referentiecheck zodat u een volledig beeld heeft van de persoon.

Stap 4 Start
Voordat de flexmedewerker bij u start, wordt hij of zij door ons gebrieft en opgeleid. We blijven betrokken door met u en de medewerker contact te houden tijdens de samenwerking.

Wilt u meer informatie?

Wilt u graag verder praten of een vrijblijvend voorstel ontvangen? Laat uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op. Belt u liever meteen? Dat kan ook. We zijn bereikbaar tijdens kantooruren op 0418-784031.