Talent vinden en
organiseren met
digitale tools

Aan de slag

Betere service met digitale oplossingen

Met digitale tools en oplossingen leveren wij de beste service aan opdrachtgevers en flexmedewerkers. Welke dat zijn, leest u hier.

Online werving & sollicitaties

Werven van talent gaat tegenwoordig goed op afstand met campagnes op onder andere sociale media. Ook online sollicitatiegesprekken gaan steeds beter. We besparen hiermee op logistieke kosten én het proces om iemand aan te nemen is snel en efficiënt.

Online sollicitatie- en selectietool Cammio
Met Cammio selecteren we talent op afstand. Deze vorm van online recruitment bespaart u minimaal 25% op uw logistieke kosten en tot 60% van de tijd.

Online wervingscampagnes
Wervingscampagnes op sociale media bereiken de juiste kandidaat, op het juiste moment. Deze campagnes verbeteren we continu. Ook worden onze vacatures vanaf deze website doorgeplaatst op de grootste jobboards van Nederlands, zoals Nationale Vacaturebank en Indeed.

Altijd doorleren

Een leven lang leren is belangrijk om de toekomst te laten werken voor iedereen. Door medewerkers te toetsen op ontwikkelpunten en online opleidingen aan te bieden, geven we mensen niet alleen een baan maar een carrière.

Testing
Test uw medewerkers met Adecco’s modulaire testaanbod. Een test is een goed startpunt om te kijken waar een medewerker kan instromen of naar kan doorstromen in uw bedrijf.

Meer over testen

E-learning met Adecco Academy
De Adecco Academy is een online leeromgeving voor onze flexmedewerkers. Zoekt u een e-learning module die toegepast is op de werkzaamheden in uw bedrijf die al uw personeel kan volgen? Dat kan ook.

Neem contact op

Digitaal klantenportaal

Met ons digitale klantenportaal heeft u met één inlog inzicht in aanvragen, planning, urenregistratie, facturatie en rapportages. 

Digitaal plannen, factureren & rapporteren
Op een centrale plek plannen, factureren en rapporteren, is ideaal. Met de digitale klantenportaal en de planningstool koppelt u wat het bedrijf nodig heeft aan transparante administratie.

Online planningstool
De online planningstools bewegen mee met uw behoefte. Op basis van kwalificaties en beschikbaarheid krijgt u de juiste personen op de juiste plek. Via onze online omgeving bekijkt u ieder moment van de dag de actuele personeelsplanning. Zo heeft u altijd overzicht.

Meer lezen

Lokale markt in beeld

Adecco Analytics geeft u actueel inzicht in de lokale arbeidsmarkt van uw regio of gemeente. We voorspellen welke profielen het beste passen bij uw organisatie, waar ze te vinden zijn en in welk werk ze interesse hebben.

Adecco Analytics koppelt de competenties en vaardigheden van kandidaten aan uw wensen. Door de belangrijkste arbeidsmarktdata te combineren, voorspelt Adecco Analytics welke bedrijven welke profielen nodig hebben in de toekomst. Zo kijkt u verder dan vandaag.

Vertel me meer
 

Wilt u meer informatie?

Wilt u graag verder praten of een voorstel ontvangen? Laat uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op. Belt u liever meteen? Dat kan ook. We zijn bereikbaar tijdens kantooruren op 0418-784031.