Permanent recruitment: het juiste talent vinden en behouden!

Heb je moeite om jouw vaste posities ingevuld te krijgen of ontbreekt het je aan tijd om geschikte kandidaten te vinden? Met Adecco Permanent Recruitment wordt het hele proces voor je geregeld. Lees hier wat dat precies inhoudt:

1. Werving & selectie

Adecco’s uitgebreide, internationale netwerk is een schat aan ervaring en kennis. We zijn lokaal gevestigd en de medewerkers kennen de lokale arbeidsmarkt van binnen en buiten. Zo vinden we voor iedere vacature dé kandidaat met de gewenste eisen en competenties.

2. Talent behouden

Door onze persoonlijke aandacht voor elke medewerker zorgen wij voor een transparante communicatie, waardoor zij zich gehoord voelen, hun ambities kunnen nastreven en minder snel geneigd zijn te vertrekken.

Dit is een voorbeeld afbeelding

3. Toegang tot wervingstechnologie

Bij Adecco staat innovatie hoog in het vaandel. We maken gebruik van geavanceerde wervingstechnologieën om de beste talenten uit de markt te halen. Wanneer je met Adecco samenwerkt, krijg jij ook toegang tot deze programma's.

4. Beheer van kosten en productiviteit

Adecco verzorgt het hele wervingsproces, inclusief kostenbeheer en het optimaliseren van de productiviteit, zodat jij je volledig kunt richten op de productiviteit van jouw bedrijf en kunt groeien.

5. Wervingsexpertise, o.a. groot netwerk en testing

Dankzij onze nationale en internationale samenwerkingen beschikt Adecco over een uitgebreid netwerk waarmee we bedrijven met elkaar verbinden. Bovendien beschikt Adecco over een eigen testprogramma dat wordt gebruikt door gecertificeerde collega's om op maat gemaakte assessments uit te voeren.

No cure, no pay!

Adecco is al jarenlang dé expert in werving en selectie. We zijn lokaal gevestigd en onze medewerkers kennen de lokale arbeidsmarkt van binnen en buiten. Twijfel je nog of we je kunnen helpen? Bij Adecco permanent recruitment geldt: no cure, no pay aanbieden! Ga voor meer informatie naar adecco.nl/werkgevers/personeelsdiensten/permanent-recruitment.

Contact met Adecco

Heb je vragen, neem contact op met Adecco

Naar contact