De 9 ultieme AI-tools voor je werk

Maximale resultaten behalen in de helft van de tijd? Met behulp van onderstaande AI-tools zou dat best weleens haalbaar kunnen zijn. AI is er namelijk niet om banen over te nemen, maar om je werk efficiënter te maken!

De volledige versies van sommige van deze AI-tools kosten geld.

1. Jasper.ai

Deze ai-tool concurreert met het bekende ChatGPT. Jasper.ai zou echter na eigen zeggen beter gebouwd zijn voor marketingprestaties. Het haalt nauwkeurige informatie over je bedrijf op, gebruikt de juiste schrijfstijl, helpt met SEO-rankings, en presenteert zo je bedrijf op een optimale wijze.

Dit is een voorbeeld afbeelding

2. Excelformulabot

De Excelformulabot maakt gebruik van AI-technologie om tekstuele instructies om te zetten naar formules voor Excel en Google Sheets. Helaas moet je de instructies wel in het Engels geven. Heb je daar hulp bij nodig? Dan bestaat er vast wel een AI-tool die kan helpen!

Dit is een voorbeeld afbeelding

3. Murf

De AI-tool genaamd Murf zet Tekst om naar spraak met realistische AI-stemmen. Murf biedt een assortiment van natuurlijk klinkende AI-stemmen in 20 talen om professionele voice-overs te maken voor bijvoorbeeld een presentatie of promotievideo.

Dit is een voorbeeld afbeelding

4. DALL·E 2

Ben jij vaak op zoek naar een passende afbeelding voor je nieuwste blog, webpagina of iets anders? Dan is DALL·E 2 je redder in nood. Voer enkele zoektermen in, en deze AI-tool creëert een afbeelding op basis van die trefwoorden.

Dit is een voorbeeld afbeelding

5. Pixelcut.ai

Heb je net een mooie foto gemaakt, wordt het beeld verstoord door een ongewenste fotobomber? Herkenbaar? Met behulp van Pixelcut.ai kun je moeiteloos objecten en personen van je foto verwijderen zonder enige zichtbare sporen achter te laten.

Dit is een voorbeeld afbeelding

6. Browse.ai

Browse.ai kan gegevens van een website halen en plaatst deze voor je in een spreadsheet. Ook krijg je meldingen over informatie die verandert. Zo houd je bijvoorbeeld gemakkelijk de concurrentie in de gaten.

Dit is een voorbeeld afbeelding

7. Copy.ai

Copy.ai is een schrijftool die kunstmatige intelligentie en machine learning gebruikt om verschillende soorten content te genereren, zoals blogtitels, e-mails, sociale media-inhoud, webteksten en dit alles in meer dan 25 talen!

Dit is een voorbeeld afbeelding

8. Flair.ai

Flair.ai is een ontwerpplatform dat productfotoshoots volledig digitaliseert, van begin tot eind. Welke scène je ook zou willen creëren tijdens een fysieke fotoshoot, kun je nu virtueel op Flair opbouwen met behulp van AI. Wil je bijvoorbeeld een whisky fles promoten omgeven door bloemen? Say no more!

Dit is een voorbeeld afbeelding

9. Grammarly.ai

Deze Ai-tool is jouw persoonlijke assistent bij het schrijven van teksten. Grammarly helpt je tekst te genereren en geeft je suggesties voor herzieningen totdat je werk op zijn best is.

Dit is een voorbeeld afbeelding
Contact met Adecco

Heb je vragen, neem contact op met Adecco

Naar contact