Adecco Group Nederland benoemt Rien van Ekris tot nieuwe HR Directeur

Zaltbommel, 12 december 2023 | Adecco Group Nederland benoemt Rien van Ekris tot nieuwe HR Directeur. Van Ekris treedt toe tot het directieteam van Adecco Group Nederland en wordt onder meer verantwoordelijk voor de optimalisatie van de organisatie effectiviteit, productiviteit en medewerkersbetrokkenheid. Hij start zijn werkzaamheden op 8 januari 2024.

Van Ekris (1975) heeft jarenlange ervaring opgedaan in diverse HR functies in binnen- en buitenland bij multinationals als Mars, PepsiCo en Danone. In zijn laatste functie als HR-directeur bij de Bijenkorf was hij verantwoordelijk voor het totale HR-beleid en strategie.

Van Ekris over zijn keuze voor Adecco Group Nederland: ‘Ik ben enthousiast om te starten bij deze mensgerichte organisatie die streeft naar een diverse en inclusieve werkomgeving en inspeelt op de ontwikkelingen in de maatschappij om mensen duurzaam inzetbaar te houden. De bruisende energie die ik tot nu toe heb mogen ervaren is echt aanstekelijk. Het is mijn ambitie, om in een organisatiecultuur waarin iedereen zichzelf kan zijn, met elkaar een betere wereld van werk te creëren door het beste uit alle medewerkers te halen.”

Adecco Group Nederland kijkt uit naar de komst van Van Ekris. ‘We bouwen verder aan de voortdurende transformatie van onze organisatie. Onze missie om de toekomst voor iedereen te laten werken, geldt natuurlijk ook voor onze eigen mensen. We zijn dan ook erg blij met de komst van Rien van Ekris die zich zal richten op het verbeteren van de doeltreffendheid van de organisatie en de betrokkenheid van onze medewerkers. Wij zijn ervan overtuigd dat Rien met zijn kennis en ervaring hier een belangrijke rol in zal spelen.’, aldus Femke Hellemons, Country Head Adecco Nederland.

Dit is een voorbeeld afbeelding
Contact met Adecco

Heb je vragen, neem contact op met Adecco

Naar contact