Adecco bomenpartner van Trees for All

Bij onze missie om de toekomst te laten werken voor iedereen, hoort ook het nemen van verantwoordelijkheid om de planeet zo goed mogelijk te beschermen voor volgende generaties. Dat is waarom wij trotse bomenpartner zijn geworden van stichting Trees for All!

Iedere nieuwe opdrachtgever die wij helpen met het leveren van vast en/of tijdelijk personeel, helpt mee met het planten van bomen in Nederland of in Borneo.

Onze samenwerking met Trees for All

Onze wereld heeft meer bos nodig: voor een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden. Daarom plant stichting Trees for All wereldwijd nieuwe bossen. Aan de andere kant van de wereld, maar ook dichtbij huis in Nederland. Als bomenpartner van Trees for All dragen wij hier nu aan bij. Bij iedere nieuwe samenwerking, doneren wij een boom die geplant wordt in één van de twee projecten die wij steunen: aanleg van een klimaatbestendig bos in Nederland of herstel van het tropisch bos in Borneo. Deze samenwerking zijn we aangegaan voor de komende drie jaar en past uitstekend bij onze missie om de toekomst te laten werken voor iedereen, ook voor volgende generaties!

Meer over Trees for All

Bomen en bossen spelen een cruciale rol in het tegengaan van klimaatverandering en het verlies van biodiversiteit. Zonder bomen is er geen leven. Daarom plant stichting Trees for All wereldwijd nieuwe bossen, herstellen ze gedegradeerde bossen en maken ze mensen bewust van het belang van bomen. Trees for All bestaat al ruim 20 jaar en is een CBF-erkend goed doel.

Meer weten? Lees er alles over op: https://treesforall.nl/.

Contact met Adecco

Heb je vragen, neem contact op met Adecco

Naar contact