Sports and Inclusion DayDat regelmatig bewegen goed voor je is, weet iedereen. Omdat sporten verbindt en bovendien erg leuk is om samen te doen, hebben wij de vitaliteit van onze medewerkers als organisatie omarmd en als belangrijk thema gemarkeerd binnen onze doelstellingen.

Happy employees – happy customers

Adecco Group Nederland is een gezonde organisatie die waarde hecht aan fitte en gezonde medewerkers, die doorzetten, hard werken, maar vooral ook plezier hebben. De funfactor is dan ook onmisbaar binnen ons bedrijf. Wij zien dat gezonde en fitte medewerkers een positieve invloed op de onderlinge samenwerking hebben. Samen sporten verbindt. Het is leuk om op een andere manier met elkaar in gesprek te zijn. Niet alleen voor jou als persoon, maar ook voor de organisatie: Happy employees – happy customers.

Bewuste keuzes voor een goede balans

Bewegen is niet alleen de oplossing. Bewuste keuzes maken in het verdelen van tijd, kiezen voor gezonde voeding, genoeg slaap, ruimte bieden voor ontspanning; het draagt allemaal bij aan een ieders welzijn. Keuzes die vandaag de dag misschien niet altijd even makkelijk zijn om te maken. Ook dit is een belangrijk thema binnen onze organisatie.

Global Sports & Inclusion day

Onze Global Sports & Inclusion day heeft als doel u als relatie van Adecco Group Nederland kennis te laten maken met onze sportieve initiatieven. Op deze dag willen we de parallel tussen het bedrijfsleven en topsport inzichtelijk maken en samen op een ongedwongen manier in gesprek gaan over de thema’s die ons allen interesseren; gezondheid, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

Tijdens deze dag willen wij u natuurlijk graag meer vertellen over Win4Youth en de waarde van fitte en gezonde medewerkers. Tevens willen u graag betrekken bij het programma en de sportieve evenementen waar we als organisatie aan meedoen. We gaan samen luisteren naar een aantal inspirerende sprekers op het gebied van bovenstaande thema’s en natuurlijk gaan we samen sporten.

Meer details over de sprekers volgt binnenkort. De sprekers zullen plenair spreken, dat wil zeggen voor de gehele groep. Er zal geen keuze gemaakt hoeven worden welke spreker u wilt horen. We vragen u wel een keuze te maken voor de activiteit.

FAQ

Doelgroep: Iedereen met een affiniteit voor gezondheid, vitaliteit, balans en duurzame inzetbaarheid binnen organisaties
Datum: Vrijdag 15 juni
Tijden: 12:00 ontvangst met lunch, 13:00 begin programma, 15:30 samen sporten, +/- 17:30 afsluitende borrel
Locatie: Omnisport Apeldoorn, Voorwaarts 55 7321 MA APELDOORN
Parkeren: Gratis en op het terrein
Deelname is kosteloos

Heeft u vragen over deze dag; mail dan naar win4youth@adecco.nl of bel met Jolanda Muilenburg (Sport Coördinator) op 06-526 66 066

Aanmelden

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*