Word crewlid van het TeamNL Huis tijdens de Olympische Zomerspelen in Parijs!

Heb jij een oranje sporthart en wil je een onvergetelijke bijdrage leveren aan de Olympische Zomerspelen van 2024? Word dan crewlid in het TeamNL Huis in Parijs van 24 juli tot en met 13 augustus. We zoeken enthousiaste vrijwilligers om fans en sporters te verwelkomen, zodat het TeamNL Huis aanvoelt als een warm ‘thuis voor Oranje’. Samen beleven we magische sportmomenten en vieren we successen!

Als jij het teamgevoel in je aderen hebt stromen, graag samenwerkt en een positieve instelling meebrengt, dan ben jij degene die we zoeken. Word een onmisbare schakel in dit Olympische avontuur als TeamNL Huis crewlid en maak je zomer onvergetelijk!

Ben je minimaal 18 jaar, spreek je vloeiend Nederlands en Engels en heb je een geldig ID of paspoort om naar Frankrijk te reizen? Meld je nu aan!

Ik wil me aanmelden

Waar blink jij in uit?

Horeca Held

Ervaar de Oranjesfeer van dichtbij. Van bestellingen opnemen tot drankjes serveren; draag bij aan een fantastische ervaring voor sporters en fans. Word als bartender of bedieningsmedewerker onderdeel van onze TeamNL horecacrew!

Jij bent in het bezit van:

 • Horeca-ervaring
 • Een dienstverlenende instelling
 • Teamspirit

Keuken Kanjer

Onmisbaar in de keuken van het TeamNL Huis. Je bereidt heerlijke maaltijden, houdt ingrediënten fris en verzorgt de perfecte snit. Altijd met oog op de HACCP-normen en een nette keuken. Grijp deze kans om bij een uniek event te zijn waar culinaire skills en Olympische teamspirit elkaar ontmoeten!

Jij bent:

 • Ervaren met het bereiden van gerechten
 • Flexibel inzetbaar
 • Zelfstandig

Hosting Held

Als host verwelkom je iedereen met een glimlach, neem je tickets in ontvangst en houd je de gastenlijst nauwlettend bij. Samen met onze beveiligers creëer je een gezellige en veilige sfeer voor iedereen. Aan de infobalie ben jij dé contactpersoon voor alle vragen van de sporters en fans, help je bij leuke activiteiten, en in onze shop ben jij de verkoper van toffe TeamNL-artikelen. Jij maakt het verschil!

Jij bent:

 • Representatief en servicegericht
 • Handig met verkopen
 • Communicatief vaardig

Technische Topper

Als technische topper ben je volop in actie met het opzetten en afbreken van eventconstructies en podia. Jij beheert de voorraden, coördineert het recyclingproces en zorgt dat alles op locatie veilig en strak verloopt. Backstage speel je een cruciale rol bij speciale gebeurtenissen zoals huldigingen, waarbij je zorgt voor perfect werkende technische apparatuur en snelle decorwissels. Je werkt nauw samen met zowel internationale als nationale leveranciers voor allerlei bouw- en technische klussen.

Jij bezit:

 • Technische kennis
 • Ervaring in de eventbranche
 • En je weet van aanpakken.


Selectieprocedure

Het aantal plaatsen is beperkt, bedenk dus goed waarom juist jij moet worden geselecteerd als crewlid en zorg dat je aanmelding eruit springt. Meld je aan vóór 17 maart 2024, dan sluit de inschrijving.

Stap 1: Aanmelden
Klik hier en vul het vragenformulier volledig in. Let's go!

Stap 2: Selectie
Laat ons weten waarom jij ons ideale crewlid bent met behulp van de vragenlijst. Spring jij eruit, dan krijg je een uitnodiging voor de selectiedag per e-mail. Uiterlijk vrijdag 22 maart hoor je of je uitgenodigd bent.

Stap 3: Klikgesprek
Geselecteerd? Check dan je inbox voor onze uitnodiging voor de selectiedag op 16 of 17 april! We kijken er enorm naar uit om je beter te leren kennen tijdens een klikgesprek, waar je ook de kans krijgt om meer over je motivatie te vertellen.

Stap 4: Uitslag
Na de selectiedag nemen we de tijd om alle kandidaten zorgvuldig te evalueren. Je ontvangt hierna bericht of je definitief geselecteerd bent om deel uit te maken van onze TeamNL Huis crew in Parijs!

Ik wil me aanmelden

Praktische informatie

TeamNL Huis
Het TeamNL Huis is zeven dagen per week van 11.00 tot 00.00 uur geopend. Onze crew draait in het huis verschillende shifts, waarbij shifts eventueel eerder beginnen of later eindigen. We zoeken daarom crewleden die om kunnen gaan met flexibele werktijden en het leuk vinden om samen te werken, ongeacht het moment van de dag.

Reis en verblijf
TeamNL regelt en betaalt jouw reis naar en verblijf in Parijs tijdens de Olympische periode. Dit omvat je treinreis, accommodatie, ontbijt, lunch en diner, dus je hoeft hier zelf niets voor te regelen of te betalen. Kosten die niet direct gerelateerd zijn aan het TeamNL Huis, zoals taxi- of OV-kosten en de kosten voor het wassen van privékleding, zijn voor jouw eigen rekening. Ook de kosten voor reizen binnen Nederland van en naar de selectiedag en crewbijeenkomsten zijn voor eigen rekening.

Accommodatie
Je verblijft in een goed verzorgd hotel in Parijs, waarbij je een kamer deelt met een ander crewlid. Deze kamers hebben twee aparte bedden.

Locatie TeamNL Huis
Het TeamNL Huis is gelegen in Parijs in het Parc de la Villette, het grootste park binnen de Parijse rondweg, de Boulevard Péripherique. Zénith Paris-La Villette wordt de thuisbasis van TeamNL tijdens de Olympische Spelen. Het adres is: Zenith Paris-La Villette; 211 Av. Jean Jaurès, 75019 Paris, Frankrijk.

Vrijwillige crew
Onderdeel worden van de TeamNL Huis crew is op vrijwillige basis. Als crewlid ontvang je daarom geen financiële vergoeding voor je inzet.

Kleding
De crewkleding voor de TeamNL Huis crew wordt volledig verzorgd. Ieder crewlid ontvangt een professioneel TeamNL Huis crewkledingpakket.

Meer informatie
Op www.teamnlhuis.com vind je alle overige informatie over het TeamNL huis deze zomer.

Ik wil me aanmelden