De aanmelding is gesloten!

Aanmelden voor de TeamNL Huis crew kon tot en met 17 maart 2024. Hieronder staat alles wat je moet weten over de geweldige rollen in het TeamNL Huis, de spannende selectieprocedure en handige praktische informatie voor dit avontuur.

Als crewlid in het TeamNL Huis lever jij in de periode van 24 juli tot en met 13 augustus een onvergetelijke bijdrage aan de Olympische Zomerspelen van 2024. Je verwelkomt fans en sporters, zodat het TeamNL Huis aanvoelt als een warm ‘thuis voor Oranje’. Samen beleven we magische sportmomenten en vieren we successen!

Waar blink jij in uit?

Horeca Held

Ervaar de Oranjesfeer van dichtbij. Van bestellingen opnemen tot drankjes serveren; draag bij aan een fantastische ervaring voor sporters en fans. Word als bartender of bedieningsmedewerker onderdeel van onze TeamNL horecacrew!

Jij bent in het bezit van:

 • Horeca-ervaring
 • Een dienstverlenende instelling
 • Teamspirit

Keuken Kanjer

Onmisbaar in de keuken van het TeamNL Huis. Je bereidt heerlijke maaltijden, houdt ingrediënten fris en verzorgt de perfecte snit. Altijd met oog op de HACCP-normen en een nette keuken. Grijp deze kans om bij een uniek event te zijn waar culinaire skills en Olympische teamspirit elkaar ontmoeten!

Jij bent:

 • Ervaren met het bereiden van gerechten
 • Flexibel inzetbaar
 • Zelfstandig

Hosting Held

Als host verwelkom je iedereen met een glimlach, neem je tickets in ontvangst en houd je de gastenlijst nauwlettend bij. Samen met onze beveiligers creëer je een gezellige en veilige sfeer voor iedereen. Aan de infobalie ben jij dé contactpersoon voor alle vragen van de sporters en fans, help je bij leuke activiteiten, en in onze shop ben jij de verkoper van toffe TeamNL-artikelen. Jij maakt het verschil!

Jij bent:

 • Representatief en servicegericht
 • Handig met verkopen
 • Communicatief vaardig

Technische Topper

Als technische topper ben je volop in actie met het opzetten en afbreken van eventconstructies en podia. Jij beheert de voorraden, coördineert het recyclingproces en zorgt dat alles op locatie veilig en strak verloopt. Backstage speel je een cruciale rol bij speciale gebeurtenissen zoals huldigingen, waarbij je zorgt voor perfect werkende technische apparatuur en snelle decorwissels. Je werkt nauw samen met zowel internationale als nationale leveranciers voor allerlei bouw- en technische klussen.

Jij bezit:

 • Technische kennis
 • Ervaring in de eventbranche
 • En je weet van aanpakken.


Selectieprocedure

Het aantal plaatsen is beperkt, bedenk dus goed waarom juist jij moet worden geselecteerd als crewlid en zorg dat je aanmelding eruit springt. Meld je aan vóór 17 maart 2024, dan sluit de inschrijving.

Stap 1: Aanmelden De aanmelding is gesloten.

Stap 2: Selectie
Nog even geduld, uiterlijk 22 maart hoor je of je door bent naar de volgende ronde!

Stap 3: Klikgesprek
Geselecteerd? Check dan je inbox voor onze uitnodiging voor de selectiedag op 16 of 17 april! We kijken er enorm naar uit om je beter te leren kennen tijdens een klikgesprek, waar je ook de kans krijgt om meer over je motivatie te vertellen.

Stap 4: Uitslag
Na de selectiedag nemen we de tijd om alle kandidaten zorgvuldig te evalueren. Je ontvangt hierna bericht of je definitief geselecteerd bent om deel uit te maken van onze TeamNL Huis crew in Parijs!


Praktische informatie

TeamNL Huis
Het TeamNL Huis is zeven dagen per week van 11.00 tot 00.00 uur geopend. Onze crew draait in het huis verschillende shifts, waarbij shifts eventueel eerder beginnen of later eindigen. We zoeken daarom crewleden die om kunnen gaan met flexibele werktijden en het leuk vinden om samen te werken, ongeacht het moment van de dag.

Reis en verblijf
TeamNL regelt en betaalt jouw reis naar en verblijf in Parijs tijdens de Olympische periode. Dit omvat je treinreis, accommodatie, ontbijt, lunch en diner, dus je hoeft hier zelf niets voor te regelen of te betalen. Kosten die niet direct gerelateerd zijn aan het TeamNL Huis, zoals taxi- of OV-kosten en de kosten voor het wassen van privékleding, zijn voor jouw eigen rekening. Ook de kosten voor reizen binnen Nederland van en naar de selectiedag en crewbijeenkomsten zijn voor eigen rekening.

Accommodatie
Je verblijft in een goed verzorgd hotel in Parijs, waarbij je een kamer deelt met een ander crewlid. Deze kamers hebben twee aparte bedden.

Locatie TeamNL Huis
Het TeamNL Huis is gelegen in Parijs in het Parc de la Villette, het grootste park binnen de Parijse rondweg, de Boulevard Péripherique. Zénith Paris-La Villette wordt de thuisbasis van TeamNL tijdens de Olympische Spelen. Het adres is: Zenith Paris-La Villette; 211 Av. Jean Jaurès, 75019 Paris, Frankrijk.

Vrijwillige crew
Onderdeel worden van de TeamNL Huis crew is op vrijwillige basis. Als crewlid ontvang je daarom geen financiële vergoeding voor je inzet.

Kleding
De crewkleding voor de TeamNL Huis crew wordt volledig verzorgd. Ieder crewlid ontvangt een professioneel TeamNL Huis crewkledingpakket.

Meer informatie
Op www.teamnlhuis.com vind je alle overige informatie over het TeamNL huis deze zomer. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met teamnlhuis@adecco.nl en volg alle avonturen van de crew op de social media kanalen van Adecco en TeamNL Huis!