Statement coronavirus

Voor uitzendkrachten

Zaltbommel, 30 september 2020

Als Adecco Group Nederland houden we de ontwikkelingen rondom coronagoed in de gaten. We nemen het virus erg serieus en volgen de richtlijnen en adviezen van het RIVM.

Onze medewerkers, uitzendmedewerkers en professionals worden regelmatig geïnformeerd over de laatste stand van zaken en bijbehorend beleid. Voorlopig geldt dat onze uitzendmedewerkers en professionals de afspraken en coronarichtlijnen volgen van hun opdrachtgevers.

De meeste Adecco vestigingen zijn per 1 oktober weer gesloten, in ieder geval tot en met 21 oktober 2020. Dit naar aanleiding van het aangescherpte advies en beleid van de overheid. De medewerkers van Adecco werken dus zoveel mogelijk vanuit huis. Zij zijn allen goed bereikbaar via mail of telefonisch. Ook kunt u direct contact met ons opnemen via: adecco.nl/contact

Voor onze Inhouse locaties geldt dat, naast het hanteren van de richtlijnen van de opdrachtgever, onze Onsite consultants dat ook zij zoveel mogelijk vanuit huis werken.

Een speciale projectgroep binnen de Adecco Group houdt zich bezig met de NOW regeling vanuit de overheid (Noodmaatregel Overbrugging Werkbehoud). Heeft u hier vragen over, neem dan contact op met uw Adecco contactpersoon. Ook voor overige vragen over de maatregelen die wij treffen in verband met corona, kunt u bij uw vaste contactpersoon terecht.

Neem zelf onderstaande voorzorgsmaatregelen om kans op besmetting en verspreiding te verkleinen:

1. Geen handen schudden
2. Blijf bij klachten thuis en laat u testen
3. Houd 1,5 meter afstand van anderen
4. Wassen & drogen van de handen - Was en droog de handen, meerdere malen per dag.
5. Niezen in de armholte - Nies en hoest in de armholte doet; zodat verspreiding via de handen zoveel mogelijk wordt voorkomen.
6. Werk thuis - Werk zoveel mogelijk vanuit huis om besmetting te voorkomen

De Adecco Group volgt alle ontwikkelingen en zal bij wijzigingen of aanscherpingen updates geven.