Statement coronavirus

Voor uitzendmedewerkers

Zaltbommel, 7 juni 2021

Als Adecco Group Nederland houden we de ontwikkelingen rondom coronagoed in de gaten. We nemen het virus erg serieus en volgen de richtlijnen en adviezen van het RIVM.

Onze medewerkers, uitzendmedewerkers en professionals worden regelmatig geïnformeerd over de laatste stand van zaken en bijbehorend beleid. Voorlopig geldt dat onze uitzendmedewerkers en professionals de afspraken en coronarichtlijnen volgen van hun opdrachtgevers.

Sinds 1 juni 2021 zijn de kantoren van Adecco op afspraak tussen 8.30-17.30 uur weer open. De medewerkers volgen uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Ook zijn alle vestigingen en Adecco medewerkers natuurlijk telefonisch en per mail goed te bereiken. Ook kun je via de site direct contact met ons opnemen.

Voor onze inhouse locaties geldt dat onze consultants, naast het hanteren van de richtlijnen RIVM de richtlijnen volgen van de opdrachtgever.

Neem zelf onderstaande voorzorgsmaatregelen om kans op besmetting en verspreiding te verkleinen:

1. Geen handen schudden
2. Blijf bij klachten thuis en laat u testen
3. Houd 1,5 meter afstand van anderen
4. Wassen & drogen van de handen - Was en droog meerdere malen per dag de handen.
5. Niezen in de armholte - Nies en hoest in de armholte doet; zodat verspreiding via de handen zoveel mogelijk wordt voorkomen.

De Adecco Group volgt alle ontwikkelingen en zal bij wijzigingen of aanscherpingen updates geven.