Investeren in uw
menselijk kapitaal?

Ontdek onze aanpak

Wat kan Adecco Training voor uw bedrijf betekenen?

  • Aanpak op maat. Multinational of startup, elk bedrijf is anders. Wij zorgen voor een aanpak op maat en creëren een oplossing die bij u past
  • Totaaloplossing. Onze kennis, ervaring en oplossingen zorgen ervoor dat wij u volledig ontzorgen. Zo kunt u zich focussen op waar ú goed in bent
  • Partner in transformatie. Als expert in strategisch personeelsmanagement geven wij samen met u invulling aan uw organisatiedoelstellingen
  • Doeltreffend en helder. Door onze resultaatgerichte aanpak en transparante communicatie weet u altijd waar u aan toe bent

Adecco werkt aan de toekomst

In een snel veranderende wereld is een veelvoud aan kennis en vaardigheden, flexibiliteit en wendbaarheid nodig. Daarbij veranderen, verdwijnen en verschijnen door technologische ontwikkelingen als robotisering, Internet of Things, VR en blockchain steeds meer banen zonder dat het opleidingsaanbod hierop is ingericht. Er is een groeiende kloof ontstaan tussen de skills waarover werknemers beschikken en de skills die organisaties vandaag en morgen nodig hebben. Uit onderzoek onder 700 opdrachtgevers van Adecco is gebleken dat 79% nu al problemen ondervindt om het juiste talent aan te trekken en verwacht dat dit de komende vijf jaar verergert. Om bedrijfsdoelstellingen te behalen zijn gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers nodig. Organisaties die zich willen onderscheiden investeren daarom in ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden voor hun medewerkers.

Adecco Training vervult een sleutelrol in het maximaal benutten van talenten; dé doorslaggevende factor in het succes van iedere organisatie. Samen met werkgevers en werknemers creëren we de toekomst van werk.

Onze aanpak

Grondige analyse als uitgangspunt

Grondige analyse als uitgangspunt

Onze consultants gaan samen met u aan de slag om uw wensen en behoeften goed in kaart te brengen. Welke uitdaging(en) ervaart u en wat wilt u graag oplossen? Vanuit een grondige analyse geven we u een advies over de mogelijke oplossing(en) die wij u kunnen bieden en hoe u dit helpt uw organisatiedoelstellingen te realiseren.

Oplossingen op maat

Oplossingen op maat

Onze oplossingen zijn altijd afgestemd op uw behoefte en worden op maat gemaakt, passend bij uw organisatie. Als uw partner in transformatie bieden wij u een totaaloplossing. Beginnend met de identificatie van de aanwezige en benodigde vaardigheden, het ontwerpen van een leertraject op maat, een goed gecoördineerde uitvoer tot aan het ontzorgen in de administratie en het meten en evalueren van de beoogde resultaten en doelstellingen.

Onze toegevoegde waarde

Onze toegevoegde waarde

Uw doelstelling is onze uitdaging. Adecco heeft als partner in Workforce Solutions diepgaande kennis van de arbeidsmarkt zowel wereldwijd als lokaal. Onze uitgebreide kennis op het gebied van strategisch personeelsmanagement, onze innovatieve producten en tools zoals Adecco Analytics, Adecco Assessment Solutions en de Adecco Academy zorgen ervoor dat u altijd verzekerd bent van de laatste trends, ontwikkelingen en de beste aanpak. Of het nu gaat om creatieve wervingsoplossingen in combinatie met training of een op maat gemaakt programma voor het bij- en/of omscholen van uw personeelsbestand, Adecco Training zet haar expertise graag voor u in.

Investeren in uw mensen met de unieke aanpak van Adecco?

Benieuwd naar de mogelijkheden en aanpak van Adecco Training om anders naar (potentieel) talent te kijken? Of wilt u uw uitdaging met ons delen? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.