Schadehersteller
Carglass®

Wil jij werken bij dé specialist op het gebied van autoruitreparatie en autoruitvervanging? Kom dan werken als Schadehersteller bij Carglass®. Je komt te werken in een fijne, collegiale werksfeer met flexibele werktijden.

Wat hebben wij jou te bieden?

Prettige en veilige werkomgeving

Marktconform salaris met jaarlijkse verhoging

Toeslag bij overuren

Pensioenregeling en reiskostenvergoeding

Functie voor langere tijd

Ruimte voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling


Hoe ziet jouw werk eruit?

Als schadehersteller los je op een vakkundige manier cosmetische schades aan auto’s op. Hierbij kun je denken aan onder andere lak-, bumper en velschades en het uitdeuken zonder spuiten. Je voert je werkzaamheden uit op een klantvriendelijke manier, passend bij de werkwijze en de waarden van Carglass®.

Je maakt deel uit van een team dat als doel heeft om de verwachtingen van de klanten van Carglass®  te overtreffen. Door jouw persoonlijke contact met klanten en je technische vakmanschap draag je direct bij aan een blijvende positieve indruk van onze dienstverlening aan de klanten van Carglass®.

Je werkt werkt voornamelijk in de werkplaats en kunt in de toekomst incidenteel ook op buitendiensten en avond- of nachtdiensten gezet worden.

Wat vragen wij van jou?

Je hebt plezier in techniek & affiniteit met auto's

Je bezit een diploma MBO schadeherstel

Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in schadeherstel

Je bent beschikbaar voor shifts in 24-uurs diensten

Je bent beschikbaar maandag t/m zaterdag

Je bent in het bezit van een rijbewijs B

Testtest

Neem contact met ons op

Mocht je vragen hebben dan kun je contact opnemen via carglass@adecco.nl. We zijn maandag t/m vrijdag tussen 09:00-17:00 ook telefonisch bereikbaar op 088-3746302.


Solliciteer snel!

*
*
*
*
*
*
*
*

Or

Upload document uit