Een technische opleiding
op maat volgen?

Naar technische opleidingen

Waarom moet je bij ons een technische opleiding volgen?

  • Interessante onderwerpen. Of je nu aan het begin van je loopbaan staat of over meer ervaring beschikt, er is voor elke fase interessant trainingsaanbod
  • Werkzekerheid gegarandeerd. Techniek verandert ons leven en dat zal in de toekomst niet anders zijn. Met een technische opleiding ben je bijna altijd zeker van werk
  • Ook korte opleidingen. Wil je graag snel aan de slag? Dat kan! Want we hebben ook opleidingen van één of meerdere dagen
  • Altijd veel praktijk. Of je nu voor een opleiding van één dag kiest of van twee jaar, onze technische opleidingen bevatten altijd veel praktijk. Want door dingen te doen, leer je het snelst

Kies voor een toekomst in de techniek

Als er één sector is waarin het snel gaat, is het ongetwijfeld de technische sector. De technologische ontwikkelingen vliegen je om de oren, maar er zijn natuurlijk mensen nodig om deze nieuwe technieken te bedenken, programmeren, installeren, onderhouden en repareren. Bovendien wordt er in de technologische sector ook steeds meer aan duurzaamheid gedacht. Kortom: in de techniek liggen volop kansen.

Daarom biedt een technische opleiding je werkzekerheid op de lange termijn. Bovendien zijn er opties genoeg, waardoor je vast wel iets binnen jouw interesseveld kunt vinden. Van zonnepaneelmonteur tot engineer en van installatiemonteur tot monteur van e-bikes: waar wordt jij enthousiast van? Met een basistraining van Adecco of een volledige BBL kun jij in de door jouw gekozen richting aan de slag.

Ontdek onze opleidingen in de techniek

Opleiding zonnepaneelmonteur

Zonnepaneelmonteur

Groene energie en duurzaamheid worden steeds belangrijker, dit betekent dat er de komende jaren veel werk is voor zonnepaneelmonteurs. Leer zonnepanelen monteren via onze cursussen ‘basiskennis zonnepaneelinstallaties’ (één dag) en ‘erkend zonnestroom installateur’ (vijf dagen), waarna je jezelf erkend installateur mag noemen. Voorkennis is niet nodig, maar technische kennis wel handig!

Opleiding e-bike monteur

E-bike monteur

Werk jij als fietstechnicus en wil jij je graag specialiseren in e-bikes? Volg dan als eerste stap de cursussen ‘basis elektro’ en ‘accutechniek en diagnose’, beide van één dag. Dit legt een goede basis voor jouw verdere ontwikkeling als e-bike specialist. Nog geen ervaring maar wel interesse? Ook de volledige opleiding tot e-bike monteur is via Adecco te volgen.

Opleiding Monteur service en onderhoud installatietechniek

Onderhoud-, Service- of Installatiemonteur

Heb je affiniteit met techniek en werk je graag met mensen? Dan is een opleiding tot Monteur Service en Onderhoud iets voor jou! Kies bijvoorbeeld voor Elektrotechniek, Installatietechniek of Mechatronica; er is in veel richtingen werk genoeg. Volg een BBL-opleiding op mbo 2, 3 of 4 niveau. Door vier dagen te werken bij een erkend leerbedrijf en één dag in de week naar school te gaan bouw je aan een mooie toekomst.

Opleiding lasser

MAG staal Lasser

Ga je voor een opleiding tot MAG staal Lasser? In deze opleiding van ongeveer drie maanden is aandacht voor zowel theorie als praktijk. Onder begeleiding van een ervaren docent krijg jij de fijne kneepjes van het vak geleerd. Je sluit de opleiding af door het maken van een examen en bent dan in het bezit van een branche erkend certificaat.

Ben jij klaar voor de toekomst?

Kiezen voor een toekomst in de techniek is kiezen voor een dynamische toekomst met veel werkzekerheid. Verdiep jij je graag in één van onze technische opleidingen? Laat hier dan je gegevens achter.