Klaar voor jouw
logistieke opleiding? 

Naar logistieke opleidingen

Welke voordelen bieden onze logistieke opleidingen?

  • De juiste skills. Een goed advies. Door onze kennis, ervaring en tools weten wij met welke skills je het verschil maakt in de logistieke sector
  • Voor korte én lange termijn. Jezelf blijven ontwikkelen. Adecco vult het aanbod continu aan. Zo blijft je kennis altijd up to date
  • Verschillende opleidingsvormen. Van een online training tot een volledige MBO. Adecco Training heeft een opleiding die past bij jouw situatie
  • Opleidingen op maat. Net begonnen of al ervaring in de logistiek? Adecco Training houdt rekening met jouw wensen en biedt een opleiding op maat

Voorbereid voor de toekomst van de logistiek

E-commerce, supply chain management, blockchain, portals, apps, big data, procesoptimalisatie, duurzaamheid, veiligheid, globalisatie en robotisering… Ook de logistieke sector verandert in snel tempo. Als werknemer in de logistiek krijg je vroeg of laat met dit soort ontwikkelingen te maken.

Om je hier goed op voor te bereiden, is het ontwikkelen van je logistieke vaardigheden heel belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan een hef- of reachtruckcertificaat voor de korte termijn, een training ‘lean belt’ om mee te kunnen met procesoptimalisaties of digitale skills om goed met diverse apps overweg te kunnen.

Ontdek onze opleidingen in de logistiek

Opleiding EPT-certificaat

EPT-certificaat

De EPT of elektrische pallettruck wordt in veel magazijnen gebruikt, oftewel een certificaat dat veel deuren opent. Om hier op een correcte en veilige manier mee te leren werken, kan je via ons met een cursus van een dagdeel je certificaat behalen.

Opleiding hef- of reachtruckchauffeur

Hef- of reachtruckchauffeur

Een certificaat voor hef- en/of reachtruckchauffeur bezorgt jou heel wat extra kansen op een baan in de logistieke sector. Via een tweedaagse opleiding, waarin theorie en praktijk gecombineerd worden, kun jij jouw certificaat behalen en veilig een hef- en/of reachtruck bedienen.

Opleiding veilig werken in het magazijn

Veilig werken in het magazijn

Omdat veiligheid altijd de hoogste prioriteit heeft, delen wij graag onze korte, online training met de belangrijkste tips om veilig te werken in een magazijn. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje!

Opleiding LEAN

Werkprocessen verbeteren met LEAN

Ook in de logistieke sector wordt efficiëntie en duurzaamheid steeds belangrijker. Via het optimaliseren van de werkprocessen kan er een mooie winst behaald worden. Via onze online training leer je hoe je werkprocessen kunt verbeteren.

Opleiding leiderschap

(Persoonlijk) leiderschap

Trek je graag de kar en wil je graag je eigen verantwoordelijkheid nemen? Dan is de opleiding persoonlijk leiderschap iets voor jou! In deze online training leer je hoe je met een positieve benadering het beste uit jezelf én je collega’s haalt.

MBO-opleidingen

MBO-opleidingen

Tijdens een BBL-opleiding ga je één dag per week naar school en werk je vier dagen op je eigen werkplek, waar je de theorie meteen in de praktijk toepast. Een ideale combinatie van werken en leren. We hebben drie opties: MBO2 – logistiek medewerker, MBO3 – logistiek teamleider, MBO4 – logistiek supervisor.

Ben jij klaar voor de toekomst?

Omdat ook de logistieke sector in een razendsnel tempo verandert, is het belangrijk om goed voorbereid te zijn voor de toekomst. Wil jij je verder ontwikkelen in de logistiek? Meld je dan aan voor onze opleidingen.