Volg de industriële opleiding
die bij jou past

Ja, dit wil ik

Zo helpt Adecco Training je verder in de industriële sector:

  • Ontwikkel nieuwe skills. Met nieuwe vaardigheden vergroot je jouw werkzekerheid en groei je makkelijker door in jouw bedrijf of in de sector
  • Doe je werk veilig. Je eigen veiligheid en die van anderen staat voorop. Kennis hierover is noodzakelijk wanneer je in de industrie aan het werk gaat
  • Persoonlijke begeleiding. Wij zijn er voor jou. Met de begeleiding en ondersteuning die jij nodig hebt om je opleiding succesvol af te kunnen ronden
  • Een gevarieerd aanbod. Van korte cursus tot volledige BBL. Van Operator tot Lasser. Altijd een training of opleiding die bij jouw toekomst past

Pak jouw toekomst in de industrie

Werk jij in de voedingsmiddelen, chemische, farmaceutische of een andere industrie? Dan weet je als geen ander hoe belangrijk veiligheid, milieu en werken volgens wet- en regelgeving geworden zijn. Die begrippen zullen in de toekomst nog belangrijker worden. Daarnaast zorgen technologische ontwikkelingen in de industrie voor nieuwe manieren van werken.

Maak gebruik van deze veranderingen en grijp je kans. Vergroot je mogelijkheden door het volgen van een opleiding via Adecco Training. Bijvoorbeeld HACCP, veilig werken met gevaarlijke stoffen of ontwikkel nieuwe skills in het nemen van monsters of kwaliteitsbeheersing. Verbeter je technische vaardigheden met een opleiding tot operator, mechanisch monteur of leer machines en robots bedienen en programmeren. Er zijn kansen genoeg in deze sector!

Ontdek onze industriële opleidingen

Opleiding VCA

VCA

Werk jij bij een bedrijf dat risicovolle werkzaamheden uitvoert? Dan leer je in deze opleiding hoe je veilig, gezond en milieuvriendelijk werkt en hoe je bijvoorbeeld bedrijfsongevallen kan voorkomen. Dit is niet alleen belangrijk voor jouw bedrijf, maar zeker ook voor jezelf. Na één dag opleiding krijg je jouw VCA-certificaat.

Opleiding Food Safety / HACCP

Food Safety / HACCP

In alle sectoren waar met voedingsmiddelen wordt gewerkt is voedselveiligheid van levensbelang. Met deze online training krijg je inzicht in HACCP, allergenen en voedselveiligheid. Na het volgen van de training ken jij de risico’s en pas je procedures juist toe! Dit kan van levensbelang zijn!

Opleiding Veilig werken met gevaarlijke stoffen

Veilig werken met gevaarlijke stoffen

Ga je aan de slag bij een bedrijf dat te maken heeft met gevaarlijke stoffen? Hoe je hier veilig mee om moet gaan, leer je in deze online training.

Opleiding basisoperator

Opleiding tot basisoperator

Werk je als productiemedewerker of heb je nog geen ervaring in deze industrie? Volg dan de opleiding tot basisoperator. In deze opleiding leer je de basis van het vak. In negen dagdelen volg je de theorie in een virtual classroom onder begeleiding van een ervaren docent. De opleiding wordt afgesloten met een dagdeel praktijk en een praktijkexamen.

Opleiding LEAN

LEAN

Oog voor detail, stroomlijnen van processen, verspilling tegengaan en voortdurend leren? Steeds meer bedrijven werken volgens de LEAN methodiek. Vergroot jouw kansen door het volgen van een LEAN yellow-, orange,- of greenbelt training.

Opleiding (persoonlijk) leiderschap

(Persoonlijk) leiderschap

Leer alles over verantwoordelijkheid nemen en over jouw rol in het grote geheel. In deze online training leer je hoe je met een positieve benadering het beste uit jezelf én je collega’s haalt.

MBO-opleidingen

MBO-opleidingen

Tijdens een BBL-opleiding ga je één dag per week naar school en werk je vier dagen op je eigen werkplek, waar je de theorie meteen in de praktijk toepast. Een ideale combinatie van werken en leren. Behaal een MBO niveau 2, 3 of 4 diploma tot Procesoperator of Mechanisch operator.

Ben jij klaar voor de toekomst?

Wil je in de industrie aan de slag of ben je toe aan een nieuwe stap? Maak gebruik van de opleidingsmogelijkheden die Adecco Training jouw kan bieden. Meer weten? Laat hieronder jouw contactgegevens achter.