Werkzekerheid in banken
en verzekeringen?

Naar onze opleidingen

Waarom onze opleidingen binnen banken en verzekeringen volgen?

  • Altijd up to date. Door onze opleidingen ben je altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen in de wet- en regelgeving en geef jij het juiste advies
  • Jouw kennis verbreden. In het bezit van een Wft basis of zorg? Vergroot je werkgeluk en werkzekerheid en specialiseer je verder met Adecco Training
  • Digitaal & Data. De financiële sector digitaliseert snel. Maak kennis met digitale kanalen en werk efficiënter
  • Ontwikkel je softskills. Als professioneel adviseur maak jij het verschil. Verbeter je presentatie- en communicatievaardigheden of je klantgerichtheid

Jouw toekomst verzekeren in het bank- en verzekeringswezen?

Veranderend klantgedrag, technologische innovatie, maatschappelijke en economische ontwikkelingen hebben dagelijks invloed op banken en verzekeraars. Als medewerker is het belangrijk deze trends en ontwikkelingen op de voet te volgen en je te blijven bijscholen.

Dat kan via een opleiding van Adecco. Behaal je Wft Basis of Wft Zorg om je loopbaan te starten of verbreed je kennis door het volgen van een specialisatie met Wft Schade, Pensioenen of Hypotheken. Nog ambitieuzer? Volg een training of opleiding richting compliany, customer due dilligence of fraudeonderzoek.

Naast branche specifieke kennis is het volgen van een training over de werkvormen LEAN of Agile, het verdiepen van je Excel vaardigheden en werken aan je analytische skills een echte pré.

Ontdek onze opleidingen in bank en verzekeringen

Opleiding Wft

Wft basis en aanvullend

Jouw diploma Wft Basis behalen kan zowel zelfstandig als in klassikale vorm. Wanneer je via het examen jouw basisdiploma hebt behaald, kan je je verder specialiseren in bijvoorbeeld schade (particulier of zakelijk), inkomen, zorg, vermogen of consumptief krediet.

Opleiding projectmanagement

Projectmanagement IPMA D

Projectmanagement IPMA D is dé training om jezelf in de volle breedte en diepte te ontwikkelen in projectmanagement. In vijf online modules leer je alles over hoe je projecten voorbereidt, definieert, uitvoert en afsluit. Met sterke voorbeelden uit de praktijk, leuke filmpjes en praktische templates, checklists en handige tips.

Opleidingen CDD en KYC

Introductie customeronderzoek: CDD en KYC

Jouw klant door en door leren kennen? In deze introductie word je in drie online modules meegenomen in de basisprincipes van CDD (customer due dilligance), KYC (know your customer) en de wet ter voorkoming van witwassen en terrorismefinaciering (Wwft). Iedereen die klantcontact heeft, krijgt hiermee te maken.

Opleiding Excel

Excel

Beter worden in Excel? Via online trainingen op verschillende niveaus kan je jouw Excel-skills verbeteren. Wedden dat dit goed van pas zal komen?

Ben jij klaar voor de toekomst?

Verzeker jouw toekomst in bank en verzekeringen door altijd up-to-date te blijven rond de wet- en regelgeving in de sector. Adecco Training helpt jou graag op weg. Schrijf je vandaag nog in!