Blijf je ontwikkelen
met Adecco Training

Ja, dit wil ik

Via Adecco Training krijg je…

  • Inzicht in jouw kansen. Vanuit onze expertise geven we je inzicht in hoe je jouw vaardigheden optimaal kunt benutten en waar voor jou de meeste kansen liggen
  • Een opleiding of traject op maat. Van online trainingen tot een BBL-opleiding: bij ons volg je een traject op maat dat het beste bij je interesses, je kwaliteiten en je situatie past
  • Waardevolle skills voor het leven. Met onze opleidingen leer je vaardigheden waar je een leven lang profijt van hebt
  • Zin om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Met ons brede ontwikkelaanbod en persoonlijke coaching stoom jij jezelf klaar voor de toekomst

Je bent klaar voor de toekomst met onze opleidingen

Digitalisering, artificiële intelligentie, robotisering. In een wereld waarin technologische ontwikkelingen ons werk sneller dan ooit doen veranderen, moeten we scherp blijven. Meer dan ooit staat het leven in het teken van jezelf blijven ontwikkelen om klaar te zijn voor nieuwe uitdagingen en zekerheid te hebben over werk.

Bij Adecco Training bieden we opleidingsmogelijkheden die passen bij jouw interesses, kwaliteiten en situatie. Van een online training tot een volledige BBL-opleiding. Van een diplomaroute tot een vakgerichte opleiding. En van een EVC-traject tot officieel erkende certificaten.

Kortom: alles wat jij nodig hebt om binnen jouw mogelijkheden klaar te zijn voor het werk van de toekomst.

 Op welke manier kun je je ontwikkelen?

Adecco Academy

Online leren met Adecco Academy

Je kennis onbeperkt vergroten via meer dan 400 online trainingen en nog eens 300 microlearnings? Dat kan met de Adecco Academy. Gebruik het brede aanbod om te ontdekken wat je leuk vindt of doe nieuwe kennis en vaardigheden op die je morgen kan gebruiken in je werk. Onbeperkt leren wat jij wilt, en wanneer je dit wilt. Dit alles van achter jouw eigen computer.

BBL-opleiding

Werken en leren tegelijk met BBL

Leren terwijl je salaris ontvangt? Met onze BBL-opleidingen combineer je werken en leren door één dag per week naar school te gaan. De rest van de kennis doe je ‘on-the-job’ op. BBL-opleidingen zijn in een groot aantal richtingen en op verschillende niveaus beschikbaar. Tijdens je opleiding, die één tot drie jaar duurt, krijg je begeleiding van een coach.

Praktijkverklaring

Alles in de praktijk leren

Ben jij een echte aanpakker die het beste dingen leert door ze gewoon te doen? Dan is de praktijkverklaring iets voor jou! Een praktijkverklaring kun je behalen wanneer je geen opleiding op HAVO/VWO of MBO niveau 2 hebt afgerond. Je hoeft niet naar school, maar wordt op de werkplek getoetst om uiteindelijk een deelcertificaat te behalen.

EVC-traject

Laat je verworven competenties erkennen

Met een EVC-traject ga je aan de slag met het Erkennen van Verworven Competenties. Met een specialist doorloop je opdrachten en geef je praktijkvoorbeelden over de kennis en ervaring die je zowel privé als tijdens je werk hebt opgedaan. Dit alles in de door jou gekozen opleidingsrichting. Dit kan op MBO- of HBO-niveau zijn.

Rivor Diplomaroute

Een diploma zonder naar school te gaan

Via een diplomaroute behaal je een erkend MBO niveau 2-diploma zonder naar school te gaan. Met de gewerkte uren in de door jouw gekozen richting doe je ervaring op om je voor te bereiden op een praktijktoets. Voor de algemene vakken zoals Nederlands en rekenen doe je mee aan het centrale examen. Deze kennis heb je al of doe je op door middel van zelfstudie.

Vakgerichte basisopleidingen

Je laten omscholen via onze korte basisopleidingen

Je wilt van baan veranderen, maar daarvoor moet je je laten omscholen. Adecco Training biedt korte basisopleidingen aan die je door een combinatie van theorie en praktijk snel aan het werk helpen. In negen dagen ben je bijvoorbeeld al opgeleid tot Basis Operator. De duur van alle opleidingen varieert tussen de zeven en 20 dagen.

Officieel erkende certificaten

Kom verder met een officieel erkend certificaat

Behaal via Adecco bijvoorbeeld een hef- of reachtruckcertificaat, ga aan de slag in de financiële dienstverlening met een WFT-basisdiploma of verbreed je kennis door een WFT-hypotheken, -schade, -pensioenen of andere richting te volgen. Samen met onze opleidingspartners zorgen wij ervoor dat jij met de juiste kennis aan de slag kunt.

Heb je interesse in onze ontwikkelmogelijkheden?

Ontdek jouw talenten en laat je om- of bijscholen via een traject of opleiding op maat. Adecco Training biedt totaaloplossingen voor jouw carrière. Vraag hier meer informatie aan.