Via online training
nieuwe skills leren?

Ja, dit wil ik

Met de Adecco Academy leer je…

  • Zoveel je wilt. Van een korte training van vijf minuten tot een volledige leerlijn van meerdere maanden
  • Op je eigen tempo. Elke dag een halfuurtje of tweewekelijks een paar minuten. Alles is mogelijk
  • In jouw vakgebied. Trainingen die perfect aansluiten bij jouw interesses of vaardigheden
  • Volledig gratis. Als flexmedewerker van Adecco heb je gratis toegang tot het volledige aanbod

Ontwikkel online nieuwe skills in je eigen tempo

De wereld verandert in een rap tempo, waardoor het belangrijk wordt om nieuwe skills te leren. In tijden waarin innovaties als digitalisering en robotisering steeds meer voet aan de grond krijgen, is het tijd om het heft in eigen handen te nemen. Kom in actie met de Adecco Academy!

De Adecco Academy is dé manier om je vanachter je eigen computer voor te bereiden op het werk van de toekomst. Met 400 online trainingen en 300 micro learnings heb jij toegang tot een schat aan kennis en kun je zoveel leren als je wilt, op jouw tempo en binnen jouw interessegebied. En dat alles ook nog eens gratis!

Wat vind je in Adecco Academy?

Intake

Snelle kennis via onze micro learnings:

In vijf minuten tijd een schat aan nieuwe kennis opdoen? Dat doe je op een leuke en interactieve manier via de interessante artikelen en inspirerende video’s onder de sectie micro learnings.

Ontwikkelrichtingen

Ontwikkel je in de volgende richtingen:

Er is een breed aanbod aan online trainingen te vinden in de Adecco Academy, zoals Vaardigheden van de toekomst, Persoonlijke & professionele ontwikkeling, Management & leidinggeven, Service & advies, Sales & advies, Human resource management, Logistiek, Industrie, Hospitality, Marketing, Overheid en gemeente, Onderwijs, Talenkennis, Werkvormen en methoden, Presenteren, Masterclasses, Duurzame Inzetbaarheid, Veilig & verantwoord aan het werk, Gezondheid en vitaliteit, Timemanagement en effectief werken, Ondernemen en Digitale Vaardigheden.

Online trainingen in alle sectoren

Online trainingen:

Je verdiepen in je eigen sector of zin in iets totaal anders? Wij hebben interessante online trainingen in alle mogelijke richtingen die je persoonlijk en professioneel helpen ontwikkelen.

Leerlijnen voor jouw vakgebied

Leerlijnen voor jouw vakgebied:

Wil je een set van meerdere trainingen volgen die allemaal binnen hetzelfde vakgebied passen? Dan zijn onze leerlijnen de ideale leeromgeving om jouw kennis over een onderwerp uit te diepen.

Wil je online nieuwe vaardigheden leren?

Nieuwe dingen leren wanneer je wilt, op jouw tempo en van waar je wilt: dat is het succesconcept van de Adecco Academy. Via de My Adecco App heb je als flexmedewerker van Adecco rechtstreeks toegang tot al het online leeraanbod. Bekijk het complete trainingsaanbod in de Adecco Academy en ga aan slag. Hulp nodig? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.