Jouw carrière bij Adecco

Betekenisvol werk

Werken betekent meer dan alleen een inkomen. Werk betekent ook zelfrespect, een identiteit, onderdeel uitmaken van de samenleving en van toegevoegde waarde zijn voor iets of iemand anders. Bij Adecco willen we de toekomst laten werken voor iedereen: voor onze collega’s, flexmedewerkers, opdrachtgevers en de maatschappij. Wij zorgen ervoor dat we mensen voorbereiden op de toekomst door ze te trainen, coachen en begeleiden. Bevlogen medewerkers leveren een grotere bijdrage aan een succesvolle organisatie en ervaren meer werkgeluk.

Wij vinden het belangrijk om te weten wat er speelt onder medewerkers en wat we kunnen veranderen om de betrokkenheid onder onze collega’s te vergroten. Meerdere keren per jaar meten we daarom de medewerkersbetrokkenheid en ondernemen we actie om onze organisatie beter te maken!

Betekenisvol werk en medewerker betrokkenheid
Leren en ontwikkelen

Leren & ontwikkelen

Bij Adecco hechten we veel waarde aan ontwikkeling. Dagelijks staan wij stil bij wat er moet gebeuren om onze persoonlijke en zakelijke doelstellingen te behalen. Regelmatig nemen we de tijd om hier wat langer bij stil te staan. In 1-op-1 gesprekken tussen manager en medewerker maken we afspraken over wat we over en weer van elkaar verwachten. We kijken samen wat er nodig is op het gebied van leren en ontwikkelen om nu en in de toekomst het beste uit jezelf te halen.

Zowel op het gebied van vakmanschap als persoonlijke ontwikkeling besteden we veel aandacht aan leren. Zo kun je op ons digitale platform, The Adecco Group University, talloze online opleidingen vinden. Daarnaast bieden we veel online workshops aan en kun je deelnemen aan live trainingen.

Begeleiding & groeikansen

Goede begeleiding is de sleutel tot succes! We verweven mentorschap op verschillende manieren in onze organisatie, omdat we geloven dat beide partijen hier veel van kunnen leren. Zo heeft het een plek in ons management development programma en word je in de eerste zes weken bij onze organisatie begeleid door een fieldcoach.

Bij Adecco hebben we vele manieren waarop je intern kunt doorgroeien. Heb jij ambitie en potentie om je te ontwikkelen naar een leidinggevende rol? Dan kom je in aanmerking voor ons management development programma. In een jaar tijd word je dan klaargestoomd voor jouw eerste leidinggevende rol. Wil jij je liever ontwikkelen als expert? Ook daar hebben we veel kansen voor liggen.

Bekijk alle vacatures
Begeleiding en groeikansen