Dit bieden wij jou!

13e maand

De feestdagen zitten erop en het nieuwe jaar is weer begonnen. Dan is een financieel extraatje altijd welkom. Bij Adecco keren we in januari de 13e maand uit! De 13de maand is een bruto uitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris. De 13e maand is niet wettelijk verplicht, maar Adecco kiest ervoor om de 13e maand uit te keren om jou te belonen voor het harde werken van het afgelopen jaar.

Vakantiegeld

Wordt het een stedentrip, een verre reis of blijf je gewoon lekker thuis? Het maken van vakantieplannen is altijd iets om naar uit te kijken. Zeker als je weet dat je jaarlijks kunt rekenen op een mooi bedrag aan vakantietoeslag. Je vakantietoeslag is 8% van het brutosalaris dat je in de afgelopen 12 maanden hebt gekregen (van mei tot en met april). Je kunt er ook voor kiezen om je vakantiegeld maandelijks te laten uitbetalen.

Dit bieden wij jou inkomen’
Dit bieden wij jou ontwikkeling’

Ontwikkeling

Bij Adecco hechten we veel waarde aan jouw ontwikkeling. We geloven namelijk dat we als organisatie groeien door te investeren in onze talenten. Ontwikkelen bij Adecco kan op verschillende manieren. Als je bij ons aan het werk gaat volg je een uitgebreid inwerkprogramma. Daarna kun je zelf aan de slag met workshops en (online) trainingen op onze eigen The Adecco Group University. Daarnaast bieden we lokale en internationale programma’s op het gebied van leiderschap. Zo hebben we voor onze échte High Potentials het International Future Leader Program en bieden we lokaal een talentenprogramma voor aankomende leidinggevenden.

Pensioen

Door pensioen op te bouwen spaar je nu alvast voor later wat zorgt voor rust en zekerheid. Adecco heeft een beschikbare premieregeling. Dit betekent dat Adecco maandelijks, naast jouw eigen bijdrage, een bedrag afhankelijk van jouw leeftijd in jouw eigen pensioenpolis stort.

Vakantiedagen en ADV-dagen

Elk jaar heb je recht op een vast aantal vakantiedagen die je ieder jaar per 1 januari krijgt toegekend. Bij Adecco heb je als je fulltime werkt recht op 25,5 vakantiedagen. Naast vakantiedagen heb je ook recht op ADV-dagen. ADV staat voor arbeidsduurverkorting. Bij een fulltimebaan ontvang je tot wel 13 extra ADV-dagen.  In het eerste jaar krijg je nog geen ADV-dagen maar ontvang je wel 5% extra salaris. Ben je langer dan een jaar in dienst bij Adecco? Dan kan je ervoor kiezen dat je inplaats van (een deel van) die 5% ADV-dagen ontvangt. 

Dit bieden wij jou secundaire arbeidsvoorwaarden
Dit bieden wij jou secundaire arbeidsvoorwaarden 2’

Reiskostenvergoeding

Sommige functies hebben recht op een lease auto. Kom je hiervoor niet in aanmerking dan biedt Adecco jou de mogelijkheid om je woon-werk kilometers achteraf te declareren. Of je nu reist met je eigen auto of met het openbaar vervoer, in beide gevallen zijn er mogelijkheden voor het ontvangen van een vergoeding van je kosten, mits je reisafstand tenminste 10 kilometer is.

Thuiswerkvergoeding

Ons Hybride beleid stelt jou in staat om 40% van je werktijd plaatsonafhankelijk te werken. Dit houdt in dat je naast kantoordagen de mogelijkheid hebt om thuis of op een andere locatie te werken. Per gewerkte thuiswerkdag biedt Adecco jou een thuiswerkvergoeding aan.

Bedrijfsfitness

Adecco biedt een bedrijfsfitnessregeling aan waarmee je voor een interessant bedrag kan sporten bij diverse fitnesslocaties in Nederland. Van de abonnementsprijs wordt € 5,00 door Adecco betaald, de rest van het abonnement betaal je via je bruto maandsalaris.

Fietsplan

Fietsen is gezond en houdt je fit! Daarom biedt Adecco jou een fietsplan aan. Hiermee schaf je een nieuwe fiets aan met gemiddeld 42% belastingvoordeel. Door het betalen van (een deel van je) fiets met je brutoloon, betaal je minder inkomstenbelasting. Daarnaast biedt Adecco je nog meer voordelen. Je ontvangt namelijk een korting van 6% op de fietsprijs tot € 749 en je ontvangt een bijdrage van Adecco van €100.

Bekijk alle vacatures
Dit bieden wij jou welzijn’’ width=