Boost your Career! Als CEO for One Month

Jouw passie en vastberadenheid kunnen je de ervaring van je leven brengen. Als CEO van ’s werelds grootste leverancier van HR-oplossingen kun jij aan de touwtjes trekken en meer dan 30.000 medewerkers inspireren. 

Inmiddels zijn alle CEO’s for One Month gekozen! 50 uitmuntende jongeren die zijn geselecteerd uit de meer dan 54.600 deelnemers als ‘CEO for One Month’ van Adecco in hun eigen land. Zij gaan unieke werkervaring op doen en hun CV een flinke boost te geven!

Een onvergetelijke ervaring!

Zes topkandidaten streden in de bootcamp voor de positie van CEO Adecco Group Nederland. Hier ging een zware en spannende voorselectie aan vooraf. De bootcamp kende alleen maar winnaars. Het was een onvergetelijke ervaring voor alle deelnemers.

IMPRESSIE BOOTCAMP CEO for One MONTH 


‘Ik kan het nog steeds niet helemaal bevatten’


Er was maar één positie als CEO for One Month te vergeven. Die ging dit jaar naar Larissa Termorshuizen, derdejaarsstudente commerciële economie op de Hogeschool Rotterdam.

Larissa Termorshuizen, CEO for One Month 2016: ‘Ik had nooit gedacht dat ik het zover zou schoppen. Dit overkomt je maar één keer in je leven. Zo super dat ik het ben geworden!’
Op de hoogte blijven van wat Larissa doet als CEO for One Month? volg haar op Facebook: Way to Work Nederland