Werken als Medewerker Techniek & Logistiek (Go Force) bij TeamNL Tokyo Center en Holland Heineken House

Solliciteer directMeer informatie

Werkzaamheden

Als medewerker Techniek & Logistiek ben je met het team verantwoordelijk voor de Back of House en zorg je ervoor dat het grote TeamNL Tokyo Center en Holland Heineken House team een topprestatie kan neerzetten door elk onderdeel in het huis juist te faciliteren. Dit houdt in dat je tijdens het evenement diverse hand- en spandiensten verricht, voor en achter de schermen. Denk hierbij aan het herstellen en repareren van defecten aan tijdelijke bouwconstructies, opbouwen van het podium, afvalverwerking, magazijn- & voorraadbeheer en kwaliteitscontroles van de locatie. Daarnaast ben jij belangrijk rondom en achter het podium tijdens bijvoorbeeld een huldiging, waarbij je zorgt dat alle apparatuur werkt en je op het juiste moment decors wisselt. Tijdens de op- en afbouwperiode werk je veel samen met internationale en nationale leveranciers en ondersteun je hen. Denk hierbij aan timmerwerk, leggen/verwijderen van kabels, plaatsen van hekken en afzettingen, tot en met technische werkzaamheden.

Wat zoeken wij

Voor deze functie zoeken wij medewerkers die allround inzetbaar zijn, die van aanpakken weten en hun mannetje (of vrouwtje) staan. Je hebt technische kennis van diverse apparatuur en je kijkt er niet van op als je bijvoorbeeld stroomkabels aan het leggen bent. Je kunt werken met divers gereedschap en kunt lichamelijk zware werkzaamheden zelfstandig of in teamverband uitvoeren. Je communiceert goed en lost problemen op met creativiteit. Heb je ook nog een heftruckcertificaat? Dan is dit misschien wel de perfecte functie voor jou!

Solliciteer

LET OP: Bij je sollicitatie geef je maximaal twee voorkeursfuncties op, maar je wordt allround medewerker van het TeamNL Tokyo Center en Holland Heineken House en kunt op elke functie worden ingezet. Een aantal specialistische functies zijn hier een uitzondering op.