Werken als Front Office medewerker bij TeamNL Tokyo Center en Holland Heineken House

Solliciteer directMeer informatie

Werkzaamheden

Als front office medewerker ben je één van de eerste gezichten van het TeamNL Tokyo Center en Holland Heineken House en zorg je ervoor dat iedere gast een warm welkom krijgt. Je kan op verschillende plekken komen te werken in het TeamNL Tokyo Center en Holland Heineken House.

Als informatie & ticketing medewerker zorg je ervoor dat elke gast het juiste toegangsbewijs en/of accreditatie krijgt. Samen met het team houd je de gastenlijst en last minute wijzigingen goed bij zodat gasten nooit lang hoeven te wachten. Daarnaast help je gasten met alle vragen over het TeamNL Tokyo Center en Holland Heineken House, sportprogrammering, vervoer, wedstrijdkaarten en alles waar gasten vragen over hebben.

Als merchandise medewerker ben jij enthousiast, commercieel en verantwoordelijk voor de verkoop van alle merchandise. Jij weet als geen ander de gasten de juiste aandacht te geven en te informeren over de producten met als uiteindelijk doel om zoveel mogelijk te verkopen. Naast het verkopen sta je achter de kassa en ben je verantwoordelijk voor het tijdig aanvullen van de voorraad, spiegelen van producten en het schoon en netjes houden van de winkel.

Tot slot heeft de Entrance Host de taak dat de bezoekers van het TeamNL Tokyo Center en Holland Heineken House efficiënt en veilig binnenkomen. Je bent er niet alleen verantwoordelijk voor dat de bezoeker direct een positieve eerste indruk krijgt, maar ook een veilig gevoel. Hiervoor werk je samen met een team van professionele beveiligers. Je voert ondersteunende veiligheidstaken uit zoals het scannen van kaarten, afgeven van de juiste polsbandjes, bewaken van controleposten en het naleven van de huisregels. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de garderobe en draag je op professionele wijze bij aan een perfecte hospitality dienstverlening. Niet alleen bij binnenkomst, maar ook bij vertrek zorg jij ervoor dat bezoekers een goed gevoel krijgen.

Wat zoeken wij

Voor deze functie zoeken wij representatieve, communicatief vaardige en enthousiaste medewerkers die gastvrij werken. Daarnaast toon je initiatief en kun je erg nauwkeurig werken. In veel gevallen ben jij het eerste en laatste aanspreekpunt van de bezoekers en dus start de klantbeleving bij jou! Het is daarom belangrijk dat je servicegericht en proactief bent. Ben je er goed in om actief klanten aan te spreken in de merchandise shop en vind jij het leuk om een vraagbaak te zijn voor gasten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Spreekvaardigheid in Japans en event (security) ervaring zijn een pré.

Solliciteer

LET OP: Bij je sollicitatie geef je maximaal twee voorkeursfuncties op, maar je wordt allround medewerker van het TeamNL Tokyo Center en Holland Heineken House en kunt op elke functie worden ingezet. Een aantal specialistische functies zijn hier een uitzondering op.