Werken als Keukenmedewerker/ Hulp kok bij TeamNL Tokyo Center en Holland Heineken House

Solliciteer directMeer informatie

Werkzaamheden

Als keukenmedewerker ben je onderdeel van de keukenbrigade en ben je het creatieve keukenbrein voor alle culinaire gerechten die in het TeamNL Tokyo Center en Holland Heineken House worden geserveerd. Je wast, snijdt, kookt (voor) en verzorgt de mise-en-place. Je beoordeelt de kwaliteit van de producten en ingrediënten en bereidt gerechten voor. Dit doe je volgens de HACCP wetgeving. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een nette en schone werkomgeving.

Wat zoeken wij

Voor deze functie zoeken we enthousiaste, flexibele keukenmedewerkers. Je gaat proactief aan de slag, bent creatief, werkt nauwkeurig en je hebt oog voor detail. Je werkt goed zelfstandig, maar blijft communiceren met de volledige keukenbrigade. Heb je daarnaast ervaring met het bereiden van gerechten in zowel de koude als de warme kant van de keuken? Dan is dit misschien wel dé functie voor jou!

Solliciteer

LET OP: Bij je sollicitatie geef je maximaal twee voorkeursfuncties op, maar je wordt allround medewerker van het TeamNL Tokyo Center en Holland Heineken House en kunt op elke functie worden ingezet. Een aantal specialistische functies zijn hier een uitzondering op.