Adecco TeamNL Holland Heineken House

Werken bij TeamNL Tokyo Center en Holland Heineken House

Voor het TeamNL Tokyo Center en Holland Heineken House zoeken wij enthousiaste, gemotiveerde vrijwilligers met een trots oranje sporthart. Wil jij unieke ervaring opdoen tijdens de Olympische Zomerspelen? Lees dan snel verder! Let op: je moet beschikbaar zijn van 20 juli tot en met 12 augustus.

Solliciteer directMeer informatie Adecco TeamNL Holland Heineken House

Als crewlid

Als vrijwillig crewlid van het TeamNL Tokyo Center en Holland Heineken House wordt er veel van je verwacht, werken tijdens dit evenement vraagt het maximale van jouw kwaliteiten. We zoeken flexibele crewleden met doorzettingsvermogen en teamspirit. Beschik je ook over een gezonde dosis humor en een no-nonsense mentaliteit en ben je in goede conditie? Weet je hoe het is om een aantal weken van huis te zijn en functioneer je nog steeds uitstekend na een langere periode met weinig slaap? Dan ben jij misschien wel dé vrijwilliger die wij zoeken!

Als crewlid ben je minimaal 21 jaar en spreek je goed Nederlands en Engels. Verder moet je in bezit zijn van een Nederlands paspoort dat na aankomst in Tokyo nog 6 maanden geldig is. Buitenlandervaring en Japanse spreekvaardigheid zijn een pré.

Wil jij graag werken in het TeamNL Tokyo Center en Holland Heineken House? Solliciteer dan snel!

Het aantal plaatsen is beperkt, bedenk dus goed waarom juist JIJ moet worden geselecteerd als crewlid en zorg dat je sollicitatie eruit springt.

Solliciteren is mogelijk tot 3 februari 2020.

LET OP: Bij je sollicitatie geef je maximaal twee voorkeursfuncties op, maar je wordt allround medewerker van het TeamNL Tokyo Center en Holland Heineken House en kunt op elke functie worden ingezet. Een aantal specialistische functies zijn hier een uitzondering op.

Selectieprocedure

De selectieprocedure om als vrijwilliger in het TeamNL Tokyo Center en Holland Heineken House aan de slag te gaan, bestaat uit drie stappen. Begin april wordt duidelijk of jij als vrijwillig crewlid meegaat naar Tokyo.

Stap 1: Aanmelden

Je solliciteert als vrijwilliger door hieronder het formulier in te vullen. Bij het solliciteren geef je maximaal twee voorkeursfuncties op. Stuur ook een link mee naar een originele YouTube video van maximaal 30 seconden waarin je je voorstelt.

Stap 2: Crewselectiedag

In de week van 2 maart hoor je of je door bent naar de volgende ronde, of niet. Als je door bent, ontvang je een uitnodiging voor de crewselectiedag op 18 maart. Tijdens de selectiedag toetsen we een aantal van jouw competenties zoals teamspirit en flexibiliteit. Ook heb je tijdens deze dag een sollicitatiegesprek.

Stap 3: Bekendmaking

In de eerste week van april hoor je of jij een van de felbegeerde TeamNL Tokyo Center en Holland Heineken House tickets naar Japan ontvangt!

Tijdens de sollicitatie- en selectieprocedure vindt de communicatie tussen het selectieteam en jou uitsluitend plaats via e-mail.

Voor meer informatie of vragen mail naar tokyo@adecco.nl

Schrijf je in als vrijwilliger voor Tokyo 2020!

Inhoudelijke vragen
Ben je beschikbaar van 20 juli t/m 12 augustus?
*
Ben je beschikbaar op woensdag 18 maart voor de crewselectiedag?
*
Ben je beschikbaar begin mei en half juni voor crewmeetings?
*
Ga je akkoord met het feit dat werken in het Team NL Tokyo Center en Holland Heineken House vrijwillig is?
*
Heb je ervaring met werken, leren of wonen in het buitenland?
*
Ben je crewlid geweest tijdens eerdere edities van het Holland Heineken House?
*
Persoonsgegevens
*
*
*
Geboortedatum
*
*
*
*
*
*
Opleiding, vaardigheden en motivatie
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Or

Upload document uit

Praktische informatie

Werktijden
Het TeamNL Tokyo Center en Holland Heineken House is zeven dagen per week geopend van 11:00 – 01:00 uur. Voor de meeste functies wordt er in enkele shifts gewerkt. De shifts kunnen echter eerder beginnen of later eindigen, er wordt dus flexibiliteit verwacht.

Reis en verblijf
Reizen van en naar Tokyo én verblijfskosten tijdens werkzaamheden in het TeamNL Tokyo Center en Holland Heineken House worden verzorgd. (Hieronder vallen je vliegtickets, accommodatie, een OV-pas in Tokyo, ontbijt, lunch en diner. Niet-werk gerelateerde kosten zoals taxi- en/of OV-kosten en wasserettekosten voor privé kleding zijn voor eigen rekening evenals de reiskosten in Nederland van en naar de selectiedag, de crewmeetings en eventuele trainingsdagen.)

Accommodatie
Het verblijf in Tokyo is op basis van een eenvoudige accommodatie. Houdt er rekening mee dat je met meerdere personen op één kamer slaapt. Details over de exacte verblijfslocatie volgen later.

Reisvoorbereiding
Er wordt gezorgd voor de benodigde vaccinaties en visa voor Japan. Aanvullende informatie hier over volgt later. Belangrijk is dat je paspoort na aankomst in Japan nog 6 maanden geldig is!

Verdiensten
Werken in het TeamNL Tokyo Center en Holland Heineken House is op basis van een vrijwilligersovereenkomst. Dit betekent dat je géén financiële vergoeding ontvangt.

Kleding
De crewkleding voor de diverse functies wordt verzorgd.

VOG
Wanneer je geselecteerd wordt voor het TeamNL Tokyo Center en Holland Heineken House dien je een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) aan te kunnen leveren. De kosten voor het aanvragen van de VOG zijn voor eigen rekening.

Solliciteer direct