Monteur bandenwissel Euromaster

test


Heb jij passie voor auto's, flexibele beschikbaarheid, affiniteit met techniek en een harde werkersmentaliteit? Kom dan snel werken bij Euromaster! Werk je graag aan personenwagens? Dan kunnen we je goed gebruiken in de light services. Ben je liever bezig met industriebanden van vrachtverkeer of wil je naar de klant met de bandenbus? Dan hebben we je hard nodig in de heavy service!


Wat hebben wij jou te bieden?

Een salaris dat passend is bij jouw ervaring;

Een tweedaagse training, bij een positief resultaat ontvang je een door de branche erkend SVOB- certificaat; 

Werken in dagdienst van maandag tot en met vrijdag;

Na de 8 bandenwisselweken krijg je de mogelijkheid om door te groeien binnen het bedrijf (denk bijvoorbeeld aan APK monteur); 

Hoe ziet jouw werk eruit?

Vanaf oktober gaan de bandenwisselweken weer van start. De zomerband gaat eraf en de winterband komt erop. In deze drukke periode worden dagelijks duizenden banden gewisseld waardoor klanten weer veilig de weg op kunnen. Jouw fulltime beschikbaarheid, affiniteit met techniek en harde werkersmentaliteit komen tijdens deze 8 bandenwisselweken goed van pas!

Tot jouw takenpakket behoort het verwijderen en aanbrengen van wielen en ook het (de-)monteren van band op wiel inclusief het op spanning brengen ervan. Je zal dus volgens voorschriften en op aanwijzing van een monteur deze werkzaamheden verrichten, maar de verantwoordelijkheid voor de juiste uitvoering ligt bij jou.

Het is intensief en fysiek werk, maar dit doe je gelukkig niet alleen. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat de wisselstraat gegarandeerd een succes wordt en op rolletjes loopt. Maar om je echt volledig klaar te stomen voor deze job krijg je een tweedaagse training. Je leert dan alles over Euromaster, de werkapparatuur en natuurlijk over hoe je de banden verwisselt! Na het succesvol afronden van deze training krijg je een SVOB-certificaat dat wordt erkend in deze branche en jouw positie op de markt kan versterken. Voorkom slippertjes en ga aan de slag als bandenmonteur bij Euromaster!

Wat vragen wij van jou?

Minimaal een MBO werk- en denkniveau;

Je beheerst de Nederlandse, Engelse of 
 Duitse taal;   

Je bent fulltime beschikbaar tijdens de 
  wisselweken;

Je hebt affiniteit met techniek en 
  auto's;

Je beschikt idealiter over een 
   rijbewijs;

Je bent gemotiveerd om aan de 
  slag te gaan;Testtest

Neem contact met ons op

Bel ons gerust op 088-3746303, maandag t/m vrijdag tussen 09:00-17:00.
Of laat je vraag hieronder achter in de box met “Eventuele opmerking”

Solliciteer snel!

*
*
*
*
*
*
*
*

Or

Upload document uit