Top Secretaries
koppelt professionele assistants aan toporganisaties.

Wil jij gekoppeld worden?


Ja, dat wil ik!

Minicollege
Empower the Project

Mensen kun je niet motiveren, mensen moeten geprikkeld worden door zichzelf of door hun omgeving! De rol van ondersteunend personeel verandert waardoor oude beroepen verdwijnen. Dus tijd om in actie te komen; Wat wordt jouw nieuwe rol?! Aan jou de taak te verbinden om alles in goede banen te leiden. Als projectondersteuner/coördinator is jouw rol in het projectteam onmisbaar. Optimaal projectmanagement betekent dus op allereerste plaats dat je zoekt naar creatiekrachten in een project. Projectmatigheid creëren, een zakelijke én psychologische overeenkomst, door samen te werken als spil in het spel mét creërende teams. Een mooie nieuwe uitdaging!

Projectmatigheid creëren is meer dan technische vaardigheden alleen! In dit minicollege leer je een andere aanpak van projectwerk. De traditionele manier van projectmanagement wordt verbonden met de kracht van scheppend vermogen, commitment, samenwerking, plezier en inspiratie. Structuur gecombineerd met flexibiliteit – met daaromheen ruimte voor groei en ontwikkeling.

Na dit interactieve minicollege gericht op beleving, storytelling en praktische voorbeelden weet je jouw sleutel van verbinden in te zetten om een project te faciliteren en/of coördineren. Middels een Persoonlijk Empower the Project Plan heb je een handvat ‘To connect the dots your own way!’.

Deliverables:

- Kennis van projecten
- Inzicht in projectmatig werken
- Inzicht in de rol van projectondersteuner/-coördinator/-leider
- Kennis van projectmatigheid creëren
- Handvatten om creërende teams te vormen en toe te passen in eigen organisatie
- Persoonlijk Empower the Project Plan ‘To connect the dots your own way'

Wanneer? donderdag 22 maart 2018
Hoe laat? 13:30 tot 19:30 uur
Waar? Adecco Top Secretaries, Johanna Westerdijkplein 107, 2521 EN Den Haag
Trainer: Claudia Straver
Voor wie? Dit minicollege is ontwikkeld voor ondersteunend personeel die zich op een andere manier wil verdiepen in projectmatig werken. Ontdek waar jouw unieke creërende vermogen ligt zodat je het project kunt empoweren!
Investering: € 295,- p/p incl. maaltijd exclusief BTW

Meer informatie en aanmelden:

Je kunt je aanmelden via zuidholland@topsecretaries.nl of bel met 06-27003240 (Helen Kwak)