Meet Inge Oostrom – Talent Scout bij Adecco

Over Inge

Ik ben Inge, geboren en getogen in Utrecht. Na mijn studie ben ik direct in de bemiddelingsbranche gaan werken. Mijn motto: een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

Alledag

Waarom het zo gaaf is om bij Adecco Group Nederland te werken?

Omdat (persoonlijke) ontwikkeling gestimuleerd wordt, doorgroeimogelijkheden bestaan en omdat dagelijks contact met talent ontzettend veel energie geeft. Ik heb verschillende rollen vervuld: Branchmanager Contact Center Solutions (Rotterdam), Branchmanager Top Secretaries (Rotterdam en Noord-Holland) en sinds ruim een jaar ben ik Talent Scout bij HR (hoofdkantoor). In die tijd heb ik ook verschillende trainingen gevolgd waaronder Sales Leadership Course, HIT, Situationeel Leiderschap en Service Excellence.

Wat maakt mijn baan het waard om op te staan in de ochtend?

De gedachte dat ik weer mag netwerken, talent mag spreken voor onze talentpools, workshops mag geven, events mag organiseren en me bezig mag houden met interne en externe communicatie. Ik ben constant bezig met Employer Branding op verschillende manieren en het is echt een goed gevoel als je merkt dat je een bijdrage hebt geleverd aan het creëren van ambassadeurs.

Een event als ‘Meet with Adecco Group Nederland’ geeft mij op zoveel gebieden voldoening. Vooraf de communicatie en zichtbaarheid creëren voor het event, het event zelf waar ik talent vertel over onze organisatie, maar vooral het luisteren naar de motivatie van de talenten, de opvolging de dag erna, zo te gek!

Wil jij mijn baan?

Ben je na het lezen van mijn blog enthousiast geworden over mijn baan en denk jij: dat wil ik ook? Grijp dan nu je kans. Ik ga namelijk binnenkort intern een nieuwe uitdaging aan als Interim Regional Branchmanager Amsterdam. Interesse? Neem dan een kijkje op onze website.

Gerelateerde artikelen

Carrièreswitch? Zo kom jij aan je droombaan!

Ok, je hebt dat gevoel. Dat je ‘iets anders’ wil doen, maar niet weet wat. Of misschien weet je het al wel, maar heb je geen idee hoe je dat doel kan bereiken. Been there and done that. En ik kan je vertellen; dat is best frustrerend.

Lees meer
Mahad – Logistiek medewerker bij CEVA

Over Mahad

Mijn naam is Mahad, ik ben 27 jaar en kom uit Den Haag. Ik werk vier dagen in de week in een warehouse voor CEVA Logistics in Den Haag en ga daarnaast één dag in de week naar school waar ik leer voor Logistiek Teamleider.

Lees meer