Meet Ingrid Riemersma – Sales Consultant bij Adecco

Over Ingrid

Mijn naam is Ingrid Riemersma, ik ben 26 jaar en werk sinds 2015 bij Adecco. Sinds 2017 ben ik Sales Consultant. Mijn dagen zijn zeer divers, ik heb contact met potentiële klanten en geef hen advies op het gebied van HR. Samen met mijn collega’s van recruitment maken wij de beste match. 

Alledag

'Het leukste aan mijn werk als sales consultant is dat je overal en nergens komt.'

Mijn werk bij Adecco

Als sales consultant ben je erg naar buiten gericht en veel zelfstandig aan het werk. Er is regelmatig een overleg met de recruiters om te bespreken welke kandidaten er beschikbaar zijn. Ik werk Noord-Oost Friesland, hier ligt enorm veel potentie en er is alle ruimte om de markt te bestormen! Met je auto op pad, bellen vanaf de vestiging en op afspraak samen met mijn collega’s van recruitment.

'Er zijn voldoende kansen om door te groeien.'

Het leukste aan mijn werk als sales consultant is dat je overal en nergens komt. De ene week sta je met je werkschoenen, oordoppen en haarnetje in de patatfabriek en de andere week spreek je met een lokale ondernemer. Beide met hetzelfde doel: klant en kandidaat aan elkaar verbinden. Met als resultaat dat klant en kandidaat blij zijn en verder kunnen.

Daarom werk ik bij Adecco

Binnen Adecco heb ik een fantastische kans gekregen, ik ga aan de slag als vestigingsmanager in Zwolle! Dit is het mooie van Adecco, er zijn voldoende kansen om door te groeien, jezelf te ontwikkelen en je eigen carrière uit te stippelen. Het is een organisatie waar je nooit bent uitgeleerd en waar ontzettend veel gebeurt. Wil je mijn collega worden?

Wil je mijn collega worden?

Word jij mijn opvolger? Stuur mij gerust een berichtje. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar leuke collega’s! #lovewhatyoudo #AdeccoNL

Gerelateerde artikelen

Mahad – Logistiek medewerker bij CEVA

Over Mahad

Mijn naam is Mahad, ik ben 27 jaar en kom uit Den Haag. Ik werk vier dagen in de week in een warehouse voor CEVA Logistics in Den Haag en ga daarnaast één dag in de week naar school waar ik leer voor Logistiek Teamleider.

Lees meer
Pawel Cybulski – Customer Service Medewerker bij CEVA

Over Pavel

Mijn naam is Pawel Cybulski, ik ben bijna 30 jaar, gelukkig verloofd en ik woon in Hoofddorp. Ik ben in September 2011 vanuit Polen naar Nederland verhuisd en werk sinds 2015 voor Adecco. Nadat ik een tijdje als uitzendkracht werkzaam geweest ben, heeft Ceva Logistics me in vaste dienst genomen.

Lees meer