Meet Ingrid Riemersma – Sales Consultant bij Adecco

Over Ingrid

Mijn naam is Ingrid Riemersma, ik ben 26 jaar en werk sinds 2015 bij Adecco. Sinds 2017 ben ik Sales Consultant. Mijn dagen zijn zeer divers, ik heb contact met potentiële klanten en geef hen advies op het gebied van HR. Samen met mijn collega’s van recruitment maken wij de beste match. 

Alledag

'Het leukste aan mijn werk als sales consultant is dat je overal en nergens komt.'

Mijn werk bij Adecco

Als sales consultant ben je erg naar buiten gericht en veel zelfstandig aan het werk. Er is regelmatig een overleg met de recruiters om te bespreken welke kandidaten er beschikbaar zijn. Ik werk Noord-Oost Friesland, hier ligt enorm veel potentie en er is alle ruimte om de markt te bestormen! Met je auto op pad, bellen vanaf de vestiging en op afspraak samen met mijn collega’s van recruitment.

'Er zijn voldoende kansen om door te groeien.'

Het leukste aan mijn werk als sales consultant is dat je overal en nergens komt. De ene week sta je met je werkschoenen, oordoppen en haarnetje in de patatfabriek en de andere week spreek je met een lokale ondernemer. Beide met hetzelfde doel: klant en kandidaat aan elkaar verbinden. Met als resultaat dat klant en kandidaat blij zijn en verder kunnen.

Daarom werk ik bij Adecco

Binnen Adecco heb ik een fantastische kans gekregen, ik ga aan de slag als vestigingsmanager in Zwolle! Dit is het mooie van Adecco, er zijn voldoende kansen om door te groeien, jezelf te ontwikkelen en je eigen carrière uit te stippelen. Het is een organisatie waar je nooit bent uitgeleerd en waar ontzettend veel gebeurt. Wil je mijn collega worden?

Wil je mijn collega worden?

Word jij mijn opvolger? Stuur mij gerust een berichtje. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar leuke collega’s! #lovewhatyoudo #AdeccoNL

Gerelateerde artikelen

Een nieuwe baan na je vijftigste? Het kan!

Soms moet je, noodgedwongen. Soms zit je na een aardige loopbaan gewoon niet meer op de juiste plek. Maar gelukkig is het nooit te laat voor een nieuwe stap in je carrière, ook niet als je de vijftig bent gepasseerd.

Lees meer
De scholen zijn weer begonnen: hoe organiseer jij je vakantiedagen?

Werken en je vakanties plannen met schoolgaande kinderen, het is elk jaar weer een puzzel. Nu het schooljaar weer begonnen is, is het ook weer tijd om de agenda’s naast elkaar te leggen en een logistieke planning te maken voor de dagen waarop je naar kantoor moet terwijl de kinderen vrij zijn.

Lees meer