Meet Chantal Dijkhof – Regional Client Manager bij Adecco

Over Chantal

Chantal Dijkhof werkt inmiddels alweer 12 jaar bij Adecco. De organisatie voelt voor haar als eigen en dat draagt zij ook uit. Bij Adecco staan klanten en kandidaten altijd centraal en dat sluit mooi aan bij haar achtergrond in de hospitality.

Alledag

'We willen er zeker van zijn dat zij van A tot en met Z tevreden zijn'

Mijn werk bij Adecco als Regional Client Manager

In mijn werk komt mijn hospitality achtergrond erg goed van pas. Mijn vader had vroeger een hospitality onderneming, waardoor het dienstverlenende gevoel al op jonge leeftijd bij mij begon te kriebelen. Hospitality zit in mijn bloed, dus ik ben redelijk vanzelfsprekend in dezelfde branche terecht gekomen. Na een aantal jaren kwam Adecco op mijn pad. Adecco heeft veel raakvlakken met hospitality. We willen er zeker van zijn dat onze klanten van A tot en met Z tevreden zijn.

'Mijn ambitie is om mijn team te inspireren'

Daarom werk ik bij Adecco

Het is voor mij erg belangrijk om alle ins en outs van een klant te kennen. Ik wil kunnen lezen en schrijven met mijn klant en weten waar de uitdagingen liggen, zodat ik daar nóg beter bij kan assisteren. Eén van de leukste aspecten van mijn vak is deze connectie steeds weer zoeken, daar haal ik veel voldoening uit. De cultuur van Adecco past daarnaast erg goed bij mij. De warme omgeving, de ruimte om jezelf te ontwikkelen en daarin de vrijheid krijgen om zelf te ondernemen. Ik hou van de dynamiek, dat elke dag anders is. Mijn ambitie is om mijn team te inspireren met mijn bevlogenheid voor de klant en samen te werken aan onze doelstellingen, waarin de klanten en onze flexmedewerkers altijd op nummer één staan!

'Ik wil kunnen lezen en schrijven met mijn klant en weten waar de uitdagingen liggen'

Wil je mijn collega worden?

Wil jij net zo'n leuke baan als ik? Dat komt goed uit, want we zijn altijd op zoek naar leuke collega’s! #lovewhatyoudo #AdeccoNL

Gerelateerde artikelen

Een nieuwe baan na je vijftigste? Het kan!

Soms moet je, noodgedwongen. Soms zit je na een aardige loopbaan gewoon niet meer op de juiste plek. Maar gelukkig is het nooit te laat voor een nieuwe stap in je carrière, ook niet als je de vijftig bent gepasseerd.

Lees meer
De scholen zijn weer begonnen: hoe organiseer jij je vakantiedagen?

Werken en je vakanties plannen met schoolgaande kinderen, het is elk jaar weer een puzzel. Nu het schooljaar weer begonnen is, is het ook weer tijd om de agenda’s naast elkaar te leggen en een logistieke planning te maken voor de dagen waarop je naar kantoor moet terwijl de kinderen vrij zijn.

Lees meer