Luuk Veltink – HR medewerker bij Adecco

Meet Luuk Veltink

Ik werk sinds april 2017 als consultant bij Adecco. Nadat mijn carrière als beroepsmilitair abrupt tot een einde kwam door een ongeval, moest ik op zoek naar een nieuwe loopbaan. Ik werd getipt over de nieuwe afdeling Branch Support bij Adecco in Zwolle en de rest is geschiedenis.

Alledag

'Daar zie ik wel een overlapping met het leger, we zijn echt teamspelers en hebben allemaal hetzelfde doel.'

Mijn werk bij Adecco als HR medewerker

Het Branch Support team in Zwolle bestaat uit jonge, gedreven mensen met veel kennis. We werken gestructureerd en procesmatig samen en zijn constant op zoek naar verbetering. Ik vind het fijn om met mensen te werken, dus ik haal veel plezier uit de contacten met uitzendkrachten en de collega’s in branches. Je voelt je echt onderdeel van de Branch Teams. Daar zie ik wel een overlapping met het leger, we zijn echte teamspelers en hebben allemaal hetzelfde doel.

Bij Adecco wordt je feedback ook echt serieus genomen. Toen ik net kwam kijken, zag ik volop kansen om meer digitaal te gaan werken. Ik heb dat toen bespreekbaar gemaakt en het werd heel goed opgepakt. Binnen een jaar tijd werd het digitale werken geïmplementeerd. Daar ben ik best wel trots op.

'Ik train daarom iedere dag voordat ik naar mijn werk ga en mijn leidinggevende geeft mij de flexibiliteit om mijn werk zo in te delen dat daar ruimte voor is.'Daarom werk ik bij Adecco

Het mooiste bij Adecco vind ik de grote diversiteit aan mensen. Er zijn zo veel verschillende achtergronden, ook qua werk. En je krijgt hier heel veel vrijheid als je daar moeite voor doet. Zo ben ik nogal een fanatieke sportman. Mijn grote droom is om deel te nemen aan de paralympische spelen in Tokio in 2020 als roeier. Ik train daarom iedere dag voordat ik naar mijn werk ga en mijn leidinggevende geeft mij de flexibiliteit om mijn werk zo in te delen dat daar ruimte voor is. Dat waardeer ik enorm.

Wil jij mijn baan?

Ben je na het lezen van mijn verhaal enthousiast geworden over mijn werk en denk je: dat wil ik ook? Dan is nu een mooi moment om actie te ondernemen. Omdat ik intern de stap naar teamleider heb gemaakt, is mijn functie als HR medewerker beschikbaar gekomen. Interesse? Neem dan een kijkje op onze website! #lovewhatyoudo #AdeccoNL

Gerelateerde artikelen

Mahad – Logistiek medewerker bij CEVA

Over Mahad

Mijn naam is Mahad, ik ben 27 jaar en kom uit Den Haag. Ik werk vier dagen in de week in een warehouse voor CEVA Logistics in Den Haag en ga daarnaast één dag in de week naar school waar ik leer voor Logistiek Teamleider.

Lees meer
Pawel Cybulski – Customer Service Medewerker bij CEVA

Over Pavel

Mijn naam is Pawel Cybulski, ik ben bijna 30 jaar, gelukkig verloofd en ik woon in Hoofddorp. Ik ben in September 2011 vanuit Polen naar Nederland verhuisd en werk sinds 2015 voor Adecco. Nadat ik een tijdje als uitzendkracht werkzaam geweest ben, heeft Ceva Logistics me in vaste dienst genomen.

Lees meer