Meet Linsey Ruijs – HR medewerker bij Adecco

Over Linsey

Mijn naam is Linsey Ruijs, ik ben 24 jaar en werkzaam als HR medewerker Back Office bij Adecco in Amsterdam. Op een gewone werkdag houd ik mij voornamelijk bezig met het te woord staan van uitzendkrachten, opdrachtgevers en recruiters. Ik geef waar nodig passend advies en beantwoord brandende vragen over allerlei HR gerelateerde zaken.

Alledag

'.. en dan voel ik me heel dankbaar voor het werk dat ik iedere dag mag doen.'

Mijn werk bij Adecco

In het begin vond ik het erg lastig om niet altijd het antwoord op een vraag paraat te hebben over contracten en dergelijken. Daarnaast was het voor mij echt een uitdaging om ervoor te zorgen dat uitzendkrachten op tijd hun salaris ontvingen. Gelukkig hebben mijn manager en collega’s mij heel goed ingewerkt, waardoor ik nu alles onder controle heb. Ik bleek veel meer kennis in huis te hebben dan ik aanvankelijk dacht en door diverse trainingen komt die kennis nu veel beter tot zijn recht.

'Ik bleek veel meer kennis in huis te hebben dan ik aanvankelijk dacht.'Bij Adecco krijg ik echt de ruimte om mijn kennis over de uitzendbranche en communicatieve vaardigheden in te zetten om anderen te helpen, dat vind ik erg leuk aan mijn werk. Bijvoorbeeld door een uitzendkracht telefonisch te informeren over salaris of iemand te helpen contracten of bepaalde wetgevingen te ontcijferen. Door mijn adviserende rol te combineren met administratieve taken is mijn werk goed in balans. Geen dag is hetzelfde en daardoor ga ik met veel plezier naar mijn werk.

Daarom werk ik bij Adecco

Waar ik het allemaal écht voor doe? Wanneer uitzendkrachten, opdrachtgevers of recruiters mij persoonlijk bedanken voor mijn inzet. Dat geeft mij echt een gevoel van waardering en dan voel ik me heel dankbaar voor het werk dat ik iedere dag mag doen.

Wil je mijn collega worden?

Wil je meer weten over mijn werk bij Adecco als HR Medewerker Back Office? Of misschien wel graag mijn collega worden? Stuur mij gerust een berichtje. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar leuke collega’s! #lovewhatyoudo #AdeccoNL
Gerelateerde artikelen

Meet Inge Oostrom – Talent Scout bij Adecco

Over Inge

Ik ben Inge, geboren en getogen in Utrecht. Na mijn studie ben ik direct in de bemiddelingsbranche gaan werken. Mijn motto: een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

Lees meer
Meet Debbie Leenders – Client specialist bij Adecco

Over Debbie

Mijn naam is Debbie Leenders, ik ben 34 jaar jong en gek op reizen. Sinds 2015 ben ik gelukkig getrouwd met de man met wie ik sinds mijn 18e samen ben. Naast mijn gewone werkzaamheden bij Adecco als Client Specialist ben ik ambassadeur van Win4Youth! Met Win4Youth zetten werknemers van Adecco zich op een sportieve manier in om geld op te halen voor het goede doel.

Lees meer