Nieuwe Country Finance Manager

Melvin de Boer is sinds 1 januari 2018 Country Finance Manager van Adecco. De Boer neemt deze rol over van Wim Six, die dezelfde rol zal krijgen binnen Adecco Group België.

Nieuws

Focus op groei, marges en klanttevredenheid

Melvin (43) heeft na zijn studie bedrijfseconomie diverse financiële managementposities bekleed binnen Getronics en KPN. In zijn nieuwe rol bij the Adecco Group Nederland zal Melvin naast de financiële verantwoordelijkheid de focus hebben op het optimaliseren van de processen, marges en het verhogen van de klanttevredenheid. Het beter kunnen bedienen van klanten en kandidaten staat aan de basis van de transformatie van de Adecco Group Nederland waar vorig jaar al de eerste stappen in zijn gezet.

CEO Hans Pruis zegt over De Boer: ”De achtergrond en ambities van Melvin sluiten naadloos aan bij de strategie van ons als organisatie, welke gericht zijn op innovatieve en klantgerichte dienstverlening in General en Professional Staffing.”

 Melvin de Boer

Gerelateerde artikelen

Een succesvolle CEO worden, heb jij het in je?

Iedereen heeft positieve en ongetwijfeld een aantal minder positieve eigenschappen. Een goede CEO kent zichzelf en weet precies wanneer hij welke kwaliteiten moet inzetten en hoe hij op een handige manier met zijn zwakkere punten kan omgaan. Weet jij hoe je je kunt onderscheiden en wat er voor nodig is om succesvol leiding te geven aan een organisatie?

Lees meer
Adecco biedt flexwerkers perspectief op hypotheek

Flexwerkers die actief zijn voor Adecco Group Nederland kunnen met ingang van januari 2017 een perspectiefverklaring aanvragen. Hiermee is hun kans op een hypotheek even groot als die van werkenden met een vast contract. Hans Pruis, CEO bij Adecco Group Nederland: “Dit is een enorme positieverbetering voor mensen met een flexibel arbeidscontract. Het is een erkenning voor het feit dat flexibel werken een nieuwe standaard is en voor voldoende inkomensstabiliteit zorgt om een hypotheek af te sluiten om daarmee een woning te kopen.

Lees meer