Nieuwe Country Finance Manager

Melvin de Boer is sinds 1 januari 2018 Country Finance Manager van Adecco. De Boer neemt deze rol over van Wim Six, die dezelfde rol zal krijgen binnen Adecco Group België.

Nieuws

Focus op groei, marges en klanttevredenheid

Melvin (43) heeft na zijn studie bedrijfseconomie diverse financiële managementposities bekleed binnen Getronics en KPN. In zijn nieuwe rol bij the Adecco Group Nederland zal Melvin naast de financiële verantwoordelijkheid de focus hebben op het optimaliseren van de processen, marges en het verhogen van de klanttevredenheid. Het beter kunnen bedienen van klanten en kandidaten staat aan de basis van de transformatie van de Adecco Group Nederland waar vorig jaar al de eerste stappen in zijn gezet.

CEO Hans Pruis zegt over De Boer: ”De achtergrond en ambities van Melvin sluiten naadloos aan bij de strategie van ons als organisatie, welke gericht zijn op innovatieve en klantgerichte dienstverlening in General en Professional Staffing.”

 Melvin de Boer

Gerelateerde artikelen

Meet Jonathan, Consultant Werving & Selectie

Ik ben 32 jaar, ik heb een zoon van 10, een dochter van 5 maanden en een leuke vriendin. Ik woon in Amsterdam. Vroeger was ik een fanatieke voetballer, maar daar heb ik nu geen tijd meer voor vanwege mijn gezin en mijn werk als Consultant Werving & Selectie bij Adecco.

Lees meer
Met deze vijf tips kom jij Blue Monday door

De meest deprimerende dag van het jaar komt eraan. Tenminste, dat is ooit berekend door een psycholoog. De goede voornemens lukken niet, het weer werkt niet mee en een groot gebrek aan de gezelligheid van de feestdagen is ook niet behulpzaam. Maar met deze vijf tips kom jij Blue Monday wel door!

Lees meer