Nieuwe Country Finance Manager

Melvin de Boer is sinds 1 januari 2018 Country Finance Manager van Adecco. De Boer neemt deze rol over van Wim Six, die dezelfde rol zal krijgen binnen Adecco Group België.

Nieuws

Focus op groei, marges en klanttevredenheid

Melvin (43) heeft na zijn studie bedrijfseconomie diverse financiële managementposities bekleed binnen Getronics en KPN. In zijn nieuwe rol bij the Adecco Group Nederland zal Melvin naast de financiële verantwoordelijkheid de focus hebben op het optimaliseren van de processen, marges en het verhogen van de klanttevredenheid. Het beter kunnen bedienen van klanten en kandidaten staat aan de basis van de transformatie van de Adecco Group Nederland waar vorig jaar al de eerste stappen in zijn gezet.

CEO Hans Pruis zegt over De Boer: ”De achtergrond en ambities van Melvin sluiten naadloos aan bij de strategie van ons als organisatie, welke gericht zijn op innovatieve en klantgerichte dienstverlening in General en Professional Staffing.”

 Melvin de Boer

Gerelateerde artikelen

Productiviteitskillers: hoe pak je ze aan?

Ook jij hebt ermee te maken…productiviteitskillers! Bijna elke dag vormen ze een dreiging voor de werkzaamheden die je écht moet doen.

Lees meer
App normaal!

Handige (werk) apps volgen elkaar in rap tempo op. Om niet achter te blijven, hebben we weer een aantal handige apps voor jullie op een rijtje gezet. De lijst is wederom samengesteld met behulp van jullie input via LinkedIn!

Lees meer