Nieuwe Country Finance Manager

Melvin de Boer is sinds 1 januari 2018 Country Finance Manager van Adecco. De Boer neemt deze rol over van Wim Six, die dezelfde rol zal krijgen binnen Adecco Group België.

Nieuws

Focus op groei, marges en klanttevredenheid

Melvin (43) heeft na zijn studie bedrijfseconomie diverse financiële managementposities bekleed binnen Getronics en KPN. In zijn nieuwe rol bij the Adecco Group Nederland zal Melvin naast de financiële verantwoordelijkheid de focus hebben op het optimaliseren van de processen, marges en het verhogen van de klanttevredenheid. Het beter kunnen bedienen van klanten en kandidaten staat aan de basis van de transformatie van de Adecco Group Nederland waar vorig jaar al de eerste stappen in zijn gezet.

CEO Hans Pruis zegt over De Boer: ”De achtergrond en ambities van Melvin sluiten naadloos aan bij de strategie van ons als organisatie, welke gericht zijn op innovatieve en klantgerichte dienstverlening in General en Professional Staffing.”

 Melvin de Boer

Gerelateerde artikelen

Welke vragen kun je stellen in een sollicitatiegesprek?

Is er nog iets wat jij wilt weten? Vroeg of laat kun je deze vraag verwachten tijdens je sollicitatiegesprek. Natuurlijk ben jij hierop voorbereid. Want de kans om er achter te komen of de baan en het bedrijf wel echt bij je passen laat je zeker niet voorbij gaan.

Lees meer
Hoe kom jij jouw werkdag effectief door?

Het is komkommertijd. Je voelt het aan alles. Collega’s zijn op vakantie en je mailbox raakt geleidelijk leeg. Fijn, zou je denken. Maar wordt het niet juist heel saai? Hoe jij de laatste weken van de zomervakantie effectief doorkomt? Wij geven je 5 tips!

Lees meer