Nieuwe Country Finance Manager

Melvin de Boer is sinds 1 januari 2018 Country Finance Manager van Adecco. De Boer neemt deze rol over van Wim Six, die dezelfde rol zal krijgen binnen Adecco Group België.

Nieuws

Focus op groei, marges en klanttevredenheid

Melvin (43) heeft na zijn studie bedrijfseconomie diverse financiële managementposities bekleed binnen Getronics en KPN. In zijn nieuwe rol bij the Adecco Group Nederland zal Melvin naast de financiële verantwoordelijkheid de focus hebben op het optimaliseren van de processen, marges en het verhogen van de klanttevredenheid. Het beter kunnen bedienen van klanten en kandidaten staat aan de basis van de transformatie van de Adecco Group Nederland waar vorig jaar al de eerste stappen in zijn gezet.

CEO Hans Pruis zegt over De Boer: ”De achtergrond en ambities van Melvin sluiten naadloos aan bij de strategie van ons als organisatie, welke gericht zijn op innovatieve en klantgerichte dienstverlening in General en Professional Staffing.”

 Melvin de Boer

Gerelateerde artikelen

Met deze vijf tips kom jij Blue Monday door

De meest deprimerende dag van het jaar komt eraan. Tenminste, dat is ooit berekend door een psycholoog. De goede voornemens lukken niet, het weer werkt niet mee en een groot gebrek aan de gezelligheid van de feestdagen is ook niet behulpzaam. Maar met deze vijf tips kom jij Blue Monday wel door!

Lees meer
Doelen: hoe maak je ze én hoe houd je jezelf eraan?

Je werkt hard maar hebt geen concreet doel voor ogen en bent keer op keer teleurgesteld als iets niet lukt. Weet je dat dit nergens voor nodig is? Door doelen te stellen krijg je structuur in je leven en heb je duidelijk voor ogen wat je al hebt bereikt!

Lees meer