Vijf voordelen van werken via een uitzendbureau

Wist je dat werken via een uitzendbureau veel voordelen met zich meebrengt? We hebben de vijf belangrijkste voor je op een rij gezet.

FAQ
EngelseWerkwoorden

1. Je kunt je goed oriënteren. Door bij verschillende bedrijven te werken, en verschillende banen / werkzaamheden uit te voeren, krijg je een goed beeld over wat jij nou echt leuk vindt en waar je heel goed in bent. Best handig toch? Daarbij ontmoet je ook nog eens veel verschillende mensen. Leuk om je netwerk uit te breiden.

2. Je ontvangt hetzelfde salaris als je collega die in vaste of directe dienst is bij dezelfde opdrachtgever. De opdrachtgever die jou inhuurt, betaalt Adecco iets extra’s boven op het salaris. Dit extra bedrag wordt gebruikt om bijvoorbeeld premies en loonbelasting te betalen. Het salaris wat jij krijgt, noemen we de inlenersbeloning. En wat helemaal fijn is, het wordt iedere week op je rekening gestort.

3. Ben je minimaal 1 jaar aan de slag voor Adecco? Dan kun je een zogenaamde perspectiefverklaring aanvragen. Hiermee heb je meer kans op een hypotheek. Je droomhuis is dan binnen handbereik.

4. Je bouwt net als iemand in vaste dienst, vakantiedagen op. En na 26 gewerkte weken ga je deelnemen aan ons pensioenfonds. Mooi voor je oude dag alvast.

5. Bijblijven in je vakgebied? Of totaal eens een andere cursus willen volgen? Ook dat kan als je via Adecco werkt. Zolang jij bij ons een lopende arbeidsovereenkomst hebt, zolang heb jij gratis en onbeperkt toegang tot het trainingsaanbod van GoodHabitz. Denk aan MS Office, social media trainingen, maar ook bijvoorbeeld alles over veiligheid op de werkvloer.

Ook handig om te weten: Adecco bemiddelt niet alleen in tijdelijke functies, maar ook in vaste banen. Op alle niveaus!

Gerelateerde artikelen

Met deze vijf tips kom jij Blue Monday door

De meest deprimerende dag van het jaar komt eraan. Tenminste, dat is ooit berekend door een psycholoog. De goede voornemens lukken niet, het weer werkt niet mee en een groot gebrek aan de gezelligheid van de feestdagen is ook niet behulpzaam. Maar met deze vijf tips kom jij Blue Monday wel door!

Lees meer
Doelen: hoe maak je ze én hoe houd je jezelf eraan?

Je werkt hard maar hebt geen concreet doel voor ogen en bent keer op keer teleurgesteld als iets niet lukt. Weet je dat dit nergens voor nodig is? Door doelen te stellen krijg je structuur in je leven en heb je duidelijk voor ogen wat je al hebt bereikt!

Lees meer