Werken bij Adecco / Stage

 

Werken bij Adecco als intercedent of vestigingsmanager

Bedrijven dromen van ideale medewerkers, kandidaten van de baan van hun leven. Aan ons de uitdaging om dromen waar te maken. Dat doen we met expertise en passie. Daar kunnen we versterking bij gebruiken, vooral op onze vestigingen (branches). Dáár gebeurt het. Dicht bij onze klanten, tussen de mensen. Onder aanvoering van de vestigingsmanager zorgen intercedenten voor de juiste match van vacatures met gekwalificeerde kandidaten. Gezamenlijke missie: better work, better life.

Werken bij Adecco betekent een baan die er werkelijk toe doet

We zoeken enthousiaste crewmembers. Voor afwisselend werk met veel ruimte voor eigen initiatief en carrièrekansen. Voor commerciële jobs die er wérkelijk toe doen. Binnen teams die hun eigen verantwoordelijkheid nemen voor omzet, winst en kwaliteit. Bij de grootste HR dienstverlener ter wereld. Wat zijn je opties? Wat zijn je verdiensten? Waar staat Adecco voor en wat zijn jouw persoonlijke carrièreperspectieven? Oordeel zelf en doe de test. Zet jóuw werkplezier, jóuw ambities en jóuw toekomst in de schijnwerper. Join the crew.
Bij Adecco zoeken we onder andere intercedenten en vestigingsmanagers.

Voor een dynamische stageplaats klik je hier

Klik hier om direct naar de speciale Adecco-crew website te gaan!

Stage lopen

 
Zit je nog middenin je studie en lijkt een stage bij de grootste HR-dienstverlener ter wereld je aantrekkelijk? Jaarlijks plaatsen wij tientallen studenten als stagiair Intercedent op één van onze vele vestigingen. Voorwaarde is dat je minimaal 500 uur beschikbaar bent en een mbo-4 of hbo-opleiding volgt in een commercieel of sociaal/juridische, MER, marketing en communicatie of HR richting.

Naast een stage bij Adecco Group Nederland bieden wij voor mbo'ers en hbo'ers
 ook unieke stages in de voetbalwereld. Iets voor jou? Reageer dan. Ken jij iemand die nog een unieke stageplek in de voetbalwereld zoekt? Deel dan dit bericht. Klik hier voor meer informatie.

Klik hier om de stagebrochure te downloaden

Klik hier om onze stagevacatures te bekijken